КАКО МОЖЕ НЕКОЈ ДА СЕ ПРОГЛАСИ ЗА ПОБЕДНИК АКО ИЗГУБИЛ ВО ЦЕНТАР, КАРПОШ, ШУТКА, КУМАНОВО, БИТОЛА, РАДОВИШ, ПАЛАНКА, ПРОБИШТИП, КОЧАНИ, ДЕЛЧЕВО, БЕРОВО, ВАЛАНДОВО, СТРУМИЦА, ДОЈРАН, РЕСЕН, КРУШЕВО И Е ПРЕД ПОРАЗ ВО СКОПЈЕ?!?!
КАКО МОЖЕ НЕКОЈ ДА СЕ ПРОГЛАСИ ЗА ПОБЕДНИК АКО ИЗГУБИЛ ВО ЦЕНТАР, КАРПОШ, ШУТКА, КУМАНОВО, БИТОЛА, РАДОВИШ, ПАЛАНКА, ПРОБИШТИП, КОЧАНИ, ДЕЛЧЕВО, БЕРОВО, ВАЛАНДОВО, СТРУМИЦА, ДОЈРАН, РЕСЕН, КРУШЕВО И Е ПРЕД ПОРАЗ ВО СКОПЈЕ?!?!
НЕВЕРОЈАТНО, НАШИОТ ТИКВЕШ УСПЕШНО СЕ ВМЕШУВА ВО СЕГМЕНТОТ ПРЕМИУМ ВИНА НА СВЕТСКИОТ ПАЗАР, ВИНА КОИ ЧИНАТ ОД 100 ДО 500 ЕВРА ШИШЕ!
НЕВЕРОЈАТНО, НАШИОТ ТИКВЕШ УСПЕШНО СЕ ВМЕШУВА ВО СЕГМЕНТОТ ПРЕМИУМ ВИНА НА СВЕТСКИОТ ПАЗАР, ВИНА КОИ ЧИНАТ ОД 100 ДО 500 ЕВРА ШИШЕ!
Кондовски: Изборните резултати даваат одлична основа за победа во вториот круг кој е веќе извесен и во кој најавувам повторно позитивна и прогресивна кампања
Кондовски: Изборните резултати даваат одлична основа за победа во вториот круг кој е веќе извесен и во кој најавувам повторно позитивна и прогресивна кампања
БОМБА НА ЗОРАН ЗАЕВ: ПОБЕДУВАМЕ ИЛИ ВОДИМЕ ВО НАД 30 ОПШТИНИ ВО ЗЕМЈАВА И ПЛУС СКОПЈЕ!
БОМБА НА ЗОРАН ЗАЕВ: ПОБЕДУВАМЕ ИЛИ ВОДИМЕ ВО НАД 30 ОПШТИНИ ВО ЗЕМЈАВА И ПЛУС СКОПЈЕ!
ЛИДЕРОТ НА МЛАДИТЕ СОЦИЈАЛДЕМОКРАТИ ОД СТРУМИЦА, СТОЛЕ КОЦИРОВ: Едно сме биле, едно и ќе останеме. СДММ е авангарда, движечка сила и мотивација на секој млад социјалдемократ
ЛИДЕРОТ НА МЛАДИТЕ СОЦИЈАЛДЕМОКРАТИ ОД СТРУМИЦА, СТОЛЕ КОЦИРОВ: Едно сме биле, едно и ќе останеме. СДММ е авангарда, движечка сила и мотивација на секој млад социјалдемократ
Над 1 000 неважечки ливчиња во Кочани, Илијев од СДСМ во водство пред Папазов од ВМРО-ДПМНЕ
Над 1 000 неважечки ливчиња во Кочани, Илијев од СДСМ во водство пред Папазов од ВМРО-ДПМНЕ
ВО ЖИВО: ВО 00.30 ЧАСОТ СЕ ОЧЕКУВА ОБРАЌАЊЕ ОД БИХАЧКА НА ЛИДЕРОТ НА СДСМ, ЗОРАН ЗАЕВ
ВО ЖИВО: ВО 00.30 ЧАСОТ СЕ ОЧЕКУВА ОБРАЌАЊЕ ОД БИХАЧКА НА ЛИДЕРОТ НА СДСМ, ЗОРАН ЗАЕВ
(ВИДЕО) КОСТАДИНОВ ПОБЕДИ ВО СТРУМИЦА СО 4000 РАЗЛИКА
(ВИДЕО) КОСТАДИНОВ ПОБЕДИ ВО СТРУМИЦА СО 4000 РАЗЛИКА

ПАРТИЈАТА НА ПЕНЗИОНЕРИ НА ОВИЕ ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ ЌЕ НАСТАПИ ЗАЕДНО СО СДСМ

ПАРТИЈА НА ПЕНЗИОНЕРИ, на 16.07.2021 година, во Скопје одржа седница на Главен одбор и СОБРАНИЕ на ПП, на кои, покрај статутарни обврски, се разработени прашања и донесени одлуки во врска со локалните избори во РС Македонија, кои ќе се одржат октомври 2021 година.

Донесена е одлука на локално ниво да се интензивираат активностите за реализирање на клучните цели од Програмата за работа на ПП, која е платформа за политичко дејствување на партијата во период 2020 – 2030 година, со акцент на прашања кои се однесуваат на економско-социјалната положба, стандардот и правата на пензионерите.

Потенцирана е потребата од дефинирање на перспективите, во рамки на коалицијата, за остварување на заложбите за подобрување на сегашниото законско решение за усогласување на пензиите, со додавање на основот истите, во определен сооднос, да го следат и порастот на платите во земјата, за што ПП веќе поведе иницијатива.

ПП го реафирмира слоганот „човекот е на прво место“ и своите политики за достоинствена старост и пензии, за подобро здравство и здравје, за солидарно општество, за образованието, младите и за животната средина.

Усвоен е извештајот за работењето на ПП, во период до одржувањето на седницата на Собранието, поднесен од Претседателот г-дин Илија Николовски.

Собранието на ПП утврдувајќи ги критериумите кои треба да ги исполнуваат кандидатите на партијата на локални избори, ја потврди Одлуката на ИО и ГО на претстојните локални избори, кои ќе се одржат во октомври 2021 година, Партијата на пензионери, на рамноправна основа, да учествува во коалицијата предводена од СДСМ.

Ваквата одлука, покрај досегашната плодотворна соработка, се темели и на фактот дека определбите од Програма на СДСМ, кои се однесуваат на прашања од доменот на пензионерските политики, имаат најголема компатибилност со Програмата и решенија кои, во таа свера, ги нуди ПП.

Во Скопје, 16.07.2021 година ПАРТИЈА НА ПЕНЗИОНЕРИ

loading...

Transformers Cybertron (https://animetv.cc/m/VZLV) Episode 52

Wangpai Yushi Episode 13

4Anime: Mobile Suit Gundam Wing: Operation Meteor anime episode 4 online free at https://4anime.biz 4anime app ios

AniWatch: Tears to Tiara (Dub) anime episode 26 online free at https://aniwatch.pro free anime

Longisland: https://www.longisland.com/profile/animefreakws

Degreed: https://degreed.com/gogoanimelol#/collection