ЗАПОЧНУВА ИЗГРАДБАТА НА ГРАДИНКА ВО НОВА БИТОЛА
ЗАПОЧНУВА ИЗГРАДБАТА НА ГРАДИНКА ВО НОВА БИТОЛА
Мерењата за бучава продолжуваат и наредните денови – уште два угостителски објекти со Решенија за преземање мерки за намалување на гласноста
Мерењата за бучава продолжуваат и наредните денови – уште два угостителски објекти со Решенија за преземање мерки за намалување на гласноста
(ВИДЕО) Македонската авангардна музичка сцена доби ново име – проектот „Луциден сон“ го промовираше својот деби сингл – „Немирно време“
(ВИДЕО) Македонската авангардна музичка сцена доби ново име – проектот „Луциден сон“ го промовираше својот деби сингл – „Немирно време“
СКОПЈЕ ГОДИНАВА ОДБЕЛЕЖУВА 58 ГОДИНИ ОД КАТАСТРОФАЛНИОТ ЗЕМЈОТРЕС
СКОПЈЕ ГОДИНАВА ОДБЕЛЕЖУВА 58 ГОДИНИ ОД КАТАСТРОФАЛНИОТ ЗЕМЈОТРЕС
ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ШТИП САШКО НИКОЛОВ СПАСИ ДАВЕНИК НА ПЛАЖА ВО ГРЦИЈА
ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ШТИП САШКО НИКОЛОВ СПАСИ ДАВЕНИК НА ПЛАЖА ВО ГРЦИЈА
ЦЕНТАР ЌЕ ИЗДАВА И ОДОБРЕНИЈА ЗА ВРШЕЊЕ ДЕЈНОСТ НАДВОР ОД ДЕЛОВЕН ПРОСТОР
ЦЕНТАР ЌЕ ИЗДАВА И ОДОБРЕНИЈА ЗА ВРШЕЊЕ ДЕЈНОСТ НАДВОР ОД ДЕЛОВЕН ПРОСТОР
Битиќи на трибината „Најдоброто за нашата општина“: Креираме нови и добро платени работни места, две нови инвестиции во Битола до крајот на годината
Битиќи на трибината „Најдоброто за нашата општина“: Креираме нови и добро платени работни места, две нови инвестиции во Битола до крајот на годината
Вучиќ на 28 и 29 јули на Економски форум во Скопје
Вучиќ на 28 и 29 јули на Економски форум во Скопје

ПЕНДАРОВСКИ: Почит за нашите пожарникари. Посветено и пожртвувано, спречуваат несреќи и катастрофи.

На 20 мај 1836 година во Битола е формирана првата противпожарна единица во овој дел на Балканот.

Почит за нашите пожарникари. Посветено и пожртвувано, спречуваат несреќи и катастрофи.

Во интерес на сите нас е постојано да инвестираме во современа опрема, тренинг и обука на нашите пожарникари.

📷 Фотографија: архива – посета на ТППЕ Велес, 23 септември 2019

//

Më 20 maj 1836 në Manastir është formuar njësia e parë e zjarrfikëses në këtë pjesë të Ballkanit.

Respekt për zjarrfikësit tanë. Të përkushtuar dhe me sakrificë parandalojnë fatkeqësi dhe katastrofa. Në interes të të gjithëve ne është që të investojmë vazhdimisht në pajisje bashkëkohore, trajnim dhe stërvitje të zjarrfikësve tanë.

loading...

https://animetv.cc https anime tv. Someday's Dreamers II: Sora Episode 12

GogoAnime Watch anime online, English anime online - Gogoanime. La croisée dans un labyrinthe étranger: Yune & Alice Episode 7