ИНТЕРЕСНА СЛУЧАЈНОСТ: ВО ИСТ ДЕН НА ДВЕ ТЕЛЕВИЗИИ ГОСТУВА ИСТ РЕЛИГИСКИ ЕКСПЕРТ НА ТЕМА МПЦ СПЦ
ИНТЕРЕСНА СЛУЧАЈНОСТ: ВО ИСТ ДЕН НА ДВЕ ТЕЛЕВИЗИИ ГОСТУВА ИСТ РЕЛИГИСКИ ЕКСПЕРТ НА ТЕМА МПЦ СПЦ
БОМБА НА ХАРИ КОСТОВ: ДА ИМ СЕ ЗАБРАНИ НА МЛАДИТЕ ПОД 30 ГОДИНИ ДА СЕ БАВАТ СО ПОЛИТИКА, НАМЕСТО ДА ЛЕПАТ ПЛАКАТИ И ДА ЧЕКАТ ПАРТИИТЕ ДА ГИ УХЛЕБАТ ДА УЧАТ ДА ЗАРАБОТАТ ПАРИ НА ПАЗАРОТ НА ТРУД
БОМБА НА ХАРИ КОСТОВ: ДА ИМ СЕ ЗАБРАНИ НА МЛАДИТЕ ПОД 30 ГОДИНИ ДА СЕ БАВАТ СО ПОЛИТИКА, НАМЕСТО ДА ЛЕПАТ ПЛАКАТИ И ДА ЧЕКАТ ПАРТИИТЕ ДА ГИ УХЛЕБАТ ДА УЧАТ ДА ЗАРАБОТАТ ПАРИ НА ПАЗАРОТ НА ТРУД
Петков по средбата со Ковачевски: Си ветивме дека конструктивниот дијалог ќе продолжи
Петков по средбата со Ковачевски: Си ветивме дека конструктивниот дијалог ќе продолжи
ЗОШТО (НЕ) Е ТАКА? Митови за менталното здравје
ЗОШТО (НЕ) Е ТАКА? Митови за менталното здравје
Трајанов: САД ќе ги седнат С. Македонија и Бугарија на иста маса
Трајанов: САД ќе ги седнат С. Македонија и Бугарија на иста маса
АПЕЛ ЗА ПОМОШ ЗА СЕМЕЈСТВОТО НА МАЛАТА НИЛ НАСУФОСКИ
АПЕЛ ЗА ПОМОШ ЗА СЕМЕЈСТВОТО НА МАЛАТА НИЛ НАСУФОСКИ
Делегација на СПЦ преводена од Патријархот Порфириј пристигна во Скопје
Делегација на СПЦ преводена од Патријархот Порфириј пристигна во Скопје
Ковачевски: Не може да се зборува за каков било напредок со Бугарија, разговорите продолжуваат
Ковачевски: Не може да се зборува за каков било напредок со Бугарија, разговорите продолжуваат

(ФОТО + ВИДЕО) По повик на завеани жители на село Галичник, шефот на ЦУК, генерал Ангелов на терен

Денеска, директорот на Центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов, по пријава во ЦУК од постојани жители и претседателот на месната заедница на Галичник, изврши увид на состојбата со снег завениот пат на потегот од Маврово кон Галичник.

Од страна на директорот Ангелов и Оперативниот центар во ЦУК, се контактирани надлежните субјекти најбрзо што можат да се ангажираат и да го расчистат патот кон Галичник од сегашните снежни навеви, во случајот Јавното претпријатие за одржување и заштита на магистралните и регионалните патишта.

Во ова прилика, уште еднаш ги повикуваме граѓаните во села и населби, каде што во зимниот период патиштата се во поголем дел непроодни и завеани, ако имаат сериозна здравствена или животно загрозувачка ситуција да го контактираат ЦУК на 195.

Me thirrjen e banorëve nga fshati Galiçnik që janë të mbuluar me borë, Angellov është në terren

Drejtori i Qendrës për menaxhim me kriza, Stojançe Angellov, sot pas lajmërimit në QKM nga banorët e përhershëm dhe kryetari i bashkësisë lokale të Galiçnikut, ka inspektuar gjendjen e rrugës së mbuluar me borë në lëvizjen nga Mavrovi Anovi në Galiçnik.
Nga drejtori Angellov dhe Qendra Operative në QMK janë kontaktuar organet kompetente që sa më shpejt të angazhohen dhe të pastrojnë rrugën nga reshjet e borës në Galiçnik, në këtë rast Ndërmarrja Publike për mirëmbajtje dhe mbrojtje të autostradave dhe rrugëve rajonale.

Me këtë rast u bëjmë thirrje edhe një herë qytetarëve në fshatra dhe vendbanime, ku në periudhën e dimrit rrugët janë kryesisht të pakalueshme dhe të mbuluara me borë, nëse kanë gjendje të rëndë shëndetësore apo të rrezikshme për jetën, të lajmërohen në QMK në numrin 195.

loading...

animefreaks website. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

Death Note Episode 32

AnimeFreak Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Movie: Mugen Train (Dub) Episode Full

anime freak tv AnimeFreak The Daily Life of the Immortal King [Chinese Dub]

Naruto (Dub) Episode 211

anime freak tv Tokyo Revengers