Приведен крадец во Скопје, фатен при обид за тешка кражба, Приведени двајца разбојници во Скопје, Приведени двајца крадци во Штип, следува кривична пријава
Приведен крадец во Скопје, фатен при обид за тешка кражба, Приведени двајца разбојници во Скопје, Приведени двајца крадци во Штип, следува кривична пријава
Ковачевски: Земјоделските субвенции се исплаќаат навремено, со мерки поттикнуваме стабилно и зголемено домашно производство на храна
Ковачевски: Земјоделските субвенции се исплаќаат навремено, со мерки поттикнуваме стабилно и зголемено домашно производство на храна
(ВИДЕО) Ковачевски: Со ребалансот се обезбедуваат средства во висина од 80 милиони евра за антикризни мерки, поддршка на земјоделците и повисоки плати и пензии
(ВИДЕО) Ковачевски: Со ребалансот се обезбедуваат средства во висина од 80 милиони евра за антикризни мерки, поддршка на земјоделците и повисоки плати и пензии
„Gulf oil“ Македонија донираше прехрамбени производи и средства за лична хигиена на семејства на деца со пречки во развојот
„Gulf oil“ Македонија донираше прехрамбени производи и средства за лична хигиена на семејства на деца со пречки во развојот
Бислимовски: За 98,8 отсто од домаќинствата просечната цена на струјата ќе се зголеми за 7,4 отсто
Бислимовски: За 98,8 отсто од домаќинствата просечната цена на струјата ќе се зголеми за 7,4 отсто
Ковачевски: Јавниот сектор треба да има поголеми плати, согласно методологија за раст и зголемена продуктивност
Ковачевски: Јавниот сектор треба да има поголеми плати, согласно методологија за раст и зголемена продуктивност
Маричиќ: Пред нас се многу предизвици, важно е да останеме на европскиот пат
Маричиќ: Пред нас се многу предизвици, важно е да останеме на европскиот пат
Спасовски: Се преземаат интензивни мерки за говорот на омраза
Спасовски: Се преземаат интензивни мерки за говорот на омраза

Подгответе се за ново изненадување. Вашата желба за нов дом станува остварлива со Станбениот кредит на Комерцијална банка со најниски каматни стапки на пазарот, кој сега доби и најдолг рок на отплата до 40 години

Листата на поволности што ги обезбедивме за вас е долга…

🟢Каматни стапки од 2,9%, фиксна за првите 10 години, и 3,7%, променлива за остатокот од периодот на отплата
🟢Рок на отплата до 40 години
🟢Промотивно до 31.08.2022 година, без надомест за одобрување и за процена на имот и со можност за добивање СМАРТ кредит со лимит од 120.000 денари
🟢Достапен со или без вклучено животно осигурување преку Триглав Осигурување Живот АД Скопје

Нашето изненадување е за ваша радост. Повеќе информации ви носи следниот линк: https://www.kb.mk/stanben.nspx

loading...

go88 hack

sunwin healthcare pvt ltd không vào được sunwin máy chủ sunwin ở đầu