На денешниот брифинг со новинарите, ги информирав за статусот на реализација на Планот за борба против корупција и придобивките од мерките за превенција и сузбивање на корупцијата
На денешниот брифинг со новинарите, ги информирав за статусот на реализација на Планот за борба против корупција и придобивките од мерките за превенција и сузбивање на корупцијата
Американскиот Универзитет на Европа – ФОН, заедно со Корот на карабинерите од Република Италија денеска организираше меѓународна конференција на тема „Сеопфатен пристап во борбата против транснационалниот тероризам: глобални предизвици и одговори на тероризмот“
Американскиот Универзитет на Европа – ФОН, заедно со Корот на карабинерите од Република Италија денеска организираше меѓународна конференција на тема „Сеопфатен пристап во борбата против транснационалниот тероризам: глобални предизвици и одговори на тероризмот“
Конференција на тема „Жената како жртва на насилство- механизми за заштита и помош од институциите“, организираше Американскиот Универзитет на Европа – ФОН во рамките на кампањата „СТОП на домашното насилство. Биди храбра!“
Конференција на тема „Жената како жртва на насилство- механизми за заштита и помош од институциите“, организираше Американскиот Универзитет на Европа – ФОН во рамките на кампањата „СТОП на домашното насилство. Биди храбра!“
ОВОЈ Е АЛБАНСКИОТ АНТОЊО МИЛОШОСКИ, А ЗИНЕ ЛАЖЕ - Таравари: Немам доказ за поткуп на пратеници
ОВОЈ Е АЛБАНСКИОТ АНТОЊО МИЛОШОСКИ, А ЗИНЕ ЛАЖЕ - Таравари: Немам доказ за поткуп на пратеници
СООБРАЌАЈКАТА КАЈ МАВРОВКА ЗАЕДНО СО НЕСПОСОБНАТА ДАНЕЛА АРСОВСКА ДЕНЕСКА НАПРАВИ ХАОС ВО ГРАДОТ, МВР МОРАШЕ ДА ИНТЕРВЕНИРА!!!
СООБРАЌАЈКАТА КАЈ МАВРОВКА ЗАЕДНО СО НЕСПОСОБНАТА ДАНЕЛА АРСОВСКА ДЕНЕСКА НАПРАВИ ХАОС ВО ГРАДОТ, МВР МОРАШЕ ДА ИНТЕРВЕНИРА!!!
Обраќање на претседателот Пендаровски на форумот „Сиромаштијата на децата во Северна Македонија - примањата не се единствен фактор”
Обраќање на претседателот Пендаровски на форумот „Сиромаштијата на децата во Северна Македонија - примањата не се единствен фактор”
САД НЕМА ДА ДОЗВОЛАТ ВОЈНА ВО БОСНА - „Тоа нема да се случи. Тоа еднаш го кажав и ќе повторам: Нема да има војна во БиХ. Ова не е 1991 година“, изјави Ескобар во интервју за сараевската телевизија Н1, кое подетално ќе се емитува вечерва
САД НЕМА ДА ДОЗВОЛАТ ВОЈНА ВО БОСНА - „Тоа нема да се случи. Тоа еднаш го кажав и ќе повторам: Нема да има војна во БиХ. Ова не е 1991 година“, изјави Ескобар во интервју за сараевската телевизија Н1, кое подетално ќе се емитува вечерва
АНГОВ: Главна цел ќе биде развој на еко- туризмот и Дојран да стане првата еко-туристичка дестинација во државата
АНГОВ: Главна цел ќе биде развој на еко- туризмот и Дојран да стане првата еко-туристичка дестинација во државата

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ПЛИТКО РАЗМИСЛУВА ЕДНА ПРОФЕСОРКА ПРИПАДНИЧКА НА ГОЦЕВАТА РАСА

Една професорка припадничка на Гоцевата Раса нема ментален капацитет да разбере дека земјава не е МАКЕДОЊА НА МАКЕДОНЦИТЕ туку е земја во која има повеќе малцинства и народи кои си имаат свои агенди свои интереси свои идеали свои цели кои сакаат да ги постигнат.

Оваа професорка со памет од 19-ти век не може да разбере дека ОНА не го плаќа Груби, туку Груби го плаќаат и гласаат сите граѓани во кои има и 25% Албанци, 10% турци и торбеши, 10% останти малцинства како Роми, Власи, Горанци, Срби итн итн…

Оваа професорка со мозок од 19-ти век не разбира дека сите малцинства ги носат своите агенди во владата и тогаш тие стануваат агенди и на владата, во спротивно ЗЕМЈАТА ЌЕ СЕ РАСПАДНЕ затоа што тие малцинства нема да сакаат да живеат во земја која ги игнорира нивните агенди и интереси.

Тоа што Груби и Османи ќе агитираат и за Косово е добар знак, значи државата е навистина држава на сите нејзини граѓани и интересите на сите продреле во владата и станале и владина агенда. Тоа што ние имаме разбирање за интересите на Албанците исто така значи дека ќе има и реципроцитет и дека Албанците ќе имаат разбирање за нашите интереси а тоа е да опстоиме во дуелот со БУгарија, и Албанците тука нема да се мешаат и да не брзаат и да не тераат да го окончаме проблемот на наша штета.

Но тоа нема шанси да го разбере една професорка со мозокот во 18-ти век…

А за тоа дека на нашите Албанци им е битно Косово зборува и фактот што во земјава има масовна гробница на патот Кичево – Охрид со над 100 гробови на припадници на УЧК од земјава кои загинале за слободата на Косово, значи луѓето оделе да умрат на Косово за да го ослободат, па ако тоа не е показател колку им значи и ако тоа некој не може да го увиди и се прави слеп на тоа, значи дека е дрво за политика.

Артан и Османи како изгласани од тие луѓе мораат да работат според интересите и агендата на тие луѓе што ги гласале, само така сите граѓани на оваа земја ќе бидат среќни кога нивната земја ќе се грижи за нивните интереси. Тоа значи и правење на компромиси. Ние како Македонци нема што да го браниме Косово, тоа е проблем на Србите, ние имаме доволно наши проблеми за да биеме туѓи битки и тоа Србите ќе го разберат, затоа што и ние од нив не бараме да ги бијат нашите битки.

loading...

https://gogoanime1.be/. GogoAnime.be - The best website to watch anime for free thousands of anime episodes. Watch anime online in English at GoGoAnime. Subbed, Dubbed, No ADs.

GoGoAnime SK8 the Infinity (Dub) Episode 5

watch anime free GoGoAnime How NOT to Summon a Demon Lord Ω

GoGoAnime My Hero Academia Season 3 Episode 18

watch animes GoGoAnime Tokyo Revengers

watch anime That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 Part 2