На денешниот брифинг со новинарите, ги информирав за статусот на реализација на Планот за борба против корупција и придобивките од мерките за превенција и сузбивање на корупцијата
На денешниот брифинг со новинарите, ги информирав за статусот на реализација на Планот за борба против корупција и придобивките од мерките за превенција и сузбивање на корупцијата
Американскиот Универзитет на Европа – ФОН, заедно со Корот на карабинерите од Република Италија денеска организираше меѓународна конференција на тема „Сеопфатен пристап во борбата против транснационалниот тероризам: глобални предизвици и одговори на тероризмот“
Американскиот Универзитет на Европа – ФОН, заедно со Корот на карабинерите од Република Италија денеска организираше меѓународна конференција на тема „Сеопфатен пристап во борбата против транснационалниот тероризам: глобални предизвици и одговори на тероризмот“
Конференција на тема „Жената како жртва на насилство- механизми за заштита и помош од институциите“, организираше Американскиот Универзитет на Европа – ФОН во рамките на кампањата „СТОП на домашното насилство. Биди храбра!“
Конференција на тема „Жената како жртва на насилство- механизми за заштита и помош од институциите“, организираше Американскиот Универзитет на Европа – ФОН во рамките на кампањата „СТОП на домашното насилство. Биди храбра!“
ОВОЈ Е АЛБАНСКИОТ АНТОЊО МИЛОШОСКИ, А ЗИНЕ ЛАЖЕ - Таравари: Немам доказ за поткуп на пратеници
ОВОЈ Е АЛБАНСКИОТ АНТОЊО МИЛОШОСКИ, А ЗИНЕ ЛАЖЕ - Таравари: Немам доказ за поткуп на пратеници
СООБРАЌАЈКАТА КАЈ МАВРОВКА ЗАЕДНО СО НЕСПОСОБНАТА ДАНЕЛА АРСОВСКА ДЕНЕСКА НАПРАВИ ХАОС ВО ГРАДОТ, МВР МОРАШЕ ДА ИНТЕРВЕНИРА!!!
СООБРАЌАЈКАТА КАЈ МАВРОВКА ЗАЕДНО СО НЕСПОСОБНАТА ДАНЕЛА АРСОВСКА ДЕНЕСКА НАПРАВИ ХАОС ВО ГРАДОТ, МВР МОРАШЕ ДА ИНТЕРВЕНИРА!!!
Обраќање на претседателот Пендаровски на форумот „Сиромаштијата на децата во Северна Македонија - примањата не се единствен фактор”
Обраќање на претседателот Пендаровски на форумот „Сиромаштијата на децата во Северна Македонија - примањата не се единствен фактор”
САД НЕМА ДА ДОЗВОЛАТ ВОЈНА ВО БОСНА - „Тоа нема да се случи. Тоа еднаш го кажав и ќе повторам: Нема да има војна во БиХ. Ова не е 1991 година“, изјави Ескобар во интервју за сараевската телевизија Н1, кое подетално ќе се емитува вечерва
САД НЕМА ДА ДОЗВОЛАТ ВОЈНА ВО БОСНА - „Тоа нема да се случи. Тоа еднаш го кажав и ќе повторам: Нема да има војна во БиХ. Ова не е 1991 година“, изјави Ескобар во интервју за сараевската телевизија Н1, кое подетално ќе се емитува вечерва
АНГОВ: Главна цел ќе биде развој на еко- туризмот и Дојран да стане првата еко-туристичка дестинација во државата
АНГОВ: Главна цел ќе биде развој на еко- туризмот и Дојран да стане првата еко-туристичка дестинација во државата

ПОКАНА ЗА ЧЛЕНСТВО ВО ДОБРОВОЛНО ПРОТИВПОЖАРНО ДРУШТВО „КОУЗОН“ „ ОГАН ГАСИ – ЖИВОТ СПАСИ “ ВОЗОБНОВУВАЊЕ НА ТРАДИЦИЈАТА – АКТИВИРАЊЕ НА ДОБРОВОЛНИТЕ ДРУШТВА

Во интерес на општествената заедница и заштита на животи и материјални добра , „КОУЗОН“ иницира реактивирање на ДОБРОВОЛНИТЕ ПРОТИВПОЖАРНИ ДРУШТВА во Македонија.
Иницијативата ќе ја поддржиме со несебично ангажирање и финансирање во возобновувањето на овој сектор на доброволно ангажирање на нашата млада популација.

Како компанија која повеќе години , активно се занимава со обука на лица за противпожарна заштита , со активни членови кои имаат учествувано на повеќе интернационални проекти, и пред се како резултат на новоизградениот тренинг центар и полигон за обука на ПОЖАРНИКАРИ – СПАСИТЕЛИ , ја креиравме оваа кампања .

Во периодот кој доаѓа , „ КОУЗОН “ ќе организира повеќе БЕСПЛАТНИ ОБУКИ за лица кои сакаат да се пријават и да се стекнат со квалификации како доброволни пожарникари.
Во соработка со државните институции ќе покренеме кампања за обучување и на доброволни пожарникари за интервенции при гасење на шумски пожари.

ДА СЕ ЗАШТИТИМЕ И ДА ЈА ЗАШТИТИМЕ РАБОТНАТА И ЖИВОТНАТА СРЕДИНА ВО НАШАТА ЕДИНСТВЕНА ТАТКОВИНА
Ве покануваме да се ПРИЈАВИТЕ на [email protected] ( со испраќање на Вашите лични податоци и телефонски број за контакт )

loading...

AnimeHeaven - Watch HD Anime Online Free | AnimeHeaven.pro. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

free anime online AnimeHeaven The Daily Life of the Immortal King [Chinese Dub]

JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable Episode 36

watch anime AnimeHeaven Black Clover

Your Lie in April

Record of Ragnarok