Забрчанец: Со Отворен Балкан стануваме пазар од 12 милиони жители
Забрчанец: Со Отворен Балкан стануваме пазар од 12 милиони жители
Петков ќе бара бугарските услови да влезат во преговарачката рамка за Македонија
Петков ќе бара бугарските услови да влезат во преговарачката рамка за Македонија
Ангел Димитров: За РСМ Договорот за пријателство е карта за ЕУ, а не цврста политичка определба
Ангел Димитров: За РСМ Договорот за пријателство е карта за ЕУ, а не цврста политичка определба
Бислимовски: Поради финти на некои општини струјата може да поскапе за 10 отсто
Бислимовски: Поради финти на некои општини струјата може да поскапе за 10 отсто
Брнабиќ: Под голем притисок сме, но нема да воведеме санкции против Русија
Брнабиќ: Под голем притисок сме, но нема да воведеме санкции против Русија
15 стипендии од Универзитетот за туризам и менаџмент за младите од општина Чаир
15 стипендии од Универзитетот за туризам и менаџмент за младите од општина Чаир
Три домашни компании искажале интерес за учество на новиот тендер на АЕК за 5Г
Три домашни компании искажале интерес за учество на новиот тендер на АЕК за 5Г
Виена и Чаир ја продлабочуваат соработката
Виена и Чаир ја продлабочуваат соработката

Претседателот на Партијата за движење на Турците – ТХП, Енес Ибрахим имаше средба со лидерот на СДСМ, Ковачевски

Претседателот на Партијата за движење на Турците – ТХП, Енес Ибрахим и генералниот секретар на партијата Илхан Рахман денеска имаа средба со претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски и генералниот секретар Миле Зечевиќ и им честитаа за новата функција, посакувајќи им упсех.

Меѓу другото Партијата за движење на Турците – ТХП очекува новата Влада да го продолжи и зацврсти концептот на едно општество и да ја интензивира имплементацијата на Националната стратегија за едно општество и интеркултурализам. Очекуваме дека новата влада ќе најде соодветен изборен модел кој ќе овозможи правично и фер претставување на помалку бројните заедници во Собранието на Република Македонија. ТХП од новиот мандатар очекува да ја запази политичката и институционалната претставеност на Турците и да работи за подобрување на образованието и културните дејности на турски јазик.

loading...

anime stream. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

Naruto (Dub)

Attack on Titan Season 3 Episode 7

Pokémon Journeys: The Series

Fairy Tail (Dub) Episode 170

watch anime online AnimeFreak Dragon Ball (Dub)