Приведени лица барани со потерници во гостиварско

На 01.07.2022 во 10.30 часот во с.Горна Бањица, гостиварско, полициски службеници на СВР Тетово – Одделение за внатрешни работи Гостивар го привеле Д.Ш.(49) од с.Горна Бањица. За него била издадена судска наредба, со која се барал за издржување на затворска казна. Тој бил спроведен во Казнено-поправната установа Затвор Тетово за издржување на казната.

На 01.07.2022 во 11.30 часот во Гостивар, полициски службеници на СВР Тетово – Одделение за внатрешни работи Гостивар го привеле М.Н.(45) од Гостивар. За него била издадена судска наредба, со која се барал за издржување на затворска казна. Тој бил спроведен во Казнено-поправната установа Затвор Тетово за издржување на казната.

На 01.07.2022 во 15.00 часот во Гостивар, полициски службеници на СВР Тетово – Одделение за внатрешни работи Гостивар ја привеле М.Н.Т.(36) од Гостивар. За неа била издадена судска наредба, со која се барала за издржување на затворска казна. Таа била спроведен во Казнено-поправната установа Затвор Идризово за издржување на казната.