БРАВО, БРАВО, БРАВО - КЕЈОТ 13 НОЕМВРИ ПОВТОРНО НАЗАД КАЈ ГРАЃАНИТЕ НА СКОПЈЕ, РЕКОНСТУРИРАН, ПОУБАВ И ПОШИРОК
БРАВО, БРАВО, БРАВО - КЕЈОТ 13 НОЕМВРИ ПОВТОРНО НАЗАД КАЈ ГРАЃАНИТЕ НА СКОПЈЕ, РЕКОНСТУРИРАН, ПОУБАВ И ПОШИРОК
Се враќаат жештините, повторно температури до 40 степени
Се враќаат жештините, повторно температури до 40 степени
Заев: Не можеме утре да ги внесеме Бугарите во Уставот
Заев: Не можеме утре да ги внесеме Бугарите во Уставот
Зибери: Воспитно-поправниот дом за малолетници не си ја извршува функцијата
Зибери: Воспитно-поправниот дом за малолетници не си ја извршува функцијата
ВМРО-Народна: Отворените изборни листи ќе ги збришат сите мали политички партии
ВМРО-Народна: Отворените изборни листи ќе ги збришат сите мали политички партии
Пендаровски и неговата сопруга Елизабета Ѓорѓиевска на средба со претставниците од „Дневен центар Доза среќа“
Пендаровски и неговата сопруга Елизабета Ѓорѓиевска на средба со претставниците од „Дневен центар Доза среќа“
Вицепремиеорот Битиќи за порталот Фактор: Прераснуваме во економија на можности, на старт-апи, во земја на иновации!
Вицепремиеорот Битиќи за порталот Фактор: Прераснуваме во економија на можности, на старт-апи, во земја на иновации!
ШИЛЕГОВ И ДЕЛЕЛЕГАЦИЈА НА ГРАД СКОПЈЕ ПОЛОЖИЈА ЦВЕЌИЊА ЗА ЗАГИНАТИТЕ ВО ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО СКОПЈЕ
ШИЛЕГОВ И ДЕЛЕЛЕГАЦИЈА НА ГРАД СКОПЈЕ ПОЛОЖИЈА ЦВЕЌИЊА ЗА ЗАГИНАТИТЕ ВО ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО СКОПЈЕ

Прв ден од глобалниот самит „Еурека“ – поддршка на иновации во Западен Балкан

💬 ДФИТР Коста Петров: Преку низа активности, #ФИТР е вистински партнер на сите иноватори. Со Националниот стартап совет подготвивме листа на потребни законски измени, креиравме програма за корпоративна иновативност, ги вклучивме банките во развој на македонскиот стартап екосистем, работиме и на инвестициски фонд што е наш најголем приоритет преку кој сериозно ќе го олесниме пристапот до финансии за најиновативните македонски стартапи.

✅ На глобалниот самит беше заклучено дека Западен Балкан значително е подобрен во однос на перформансите на иновациите.

🚀 Продолжуваме, бидејќи иднината им припаѓа на стартапите!

Dita e parë e samitit global – Eureka – mbështetje për inovacionet në Ballkanin Perendimor.

Drejtori i FIZHT, Kosta Petrov: Nëpërmjet aktiviteteve të ndryshme, #FIZHT shndërrohet në partner të vërtetë për gjithë inovatorët. Me Këshillin kombëtar për startupe kemi përgatitur listën e ndryshimeve të mundshme ligjore, kemi krijuar programë për inovacion korporativ, kemi përfshirë bankat në zhvillimin e ekosistemit të startupeve dhe jemi duke punuar në fondin investues që është prioriteti jonë më i madh me të cilin seriozisht do të lehtësojmë qasjen e startupeve deri tek financat.

Në samitin global kemi ardhë në përfundim se Ballkani Perendimor ka përmirësuar performancën në inovacion.

Vazhdojmë, pasi e ardhmja ju takon startupeve!

loading...

AnimeDao steins gate animedao: High-Rise Invasion (https://animedao.nl/m/gVjq) Episode 12

AniWatch anime: Watch Death Note (Dub) Episode 18 (https://aniwatch.pro/m/m35G/ep-18)