Медиумски реформи – три чекори напред, два чекора назад
Медиумски реформи – три чекори напред, два чекора назад
Едвард Џозеф: Софија може да ги поткопа темелите на македонската држава
Едвард Џозеф: Софија може да ги поткопа темелите на македонската држава
КАЕВСКИ: Срамно, Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ ширеа лаги и ги рушеа државните позиции со Бугарија
КАЕВСКИ: Срамно, Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ ширеа лаги и ги рушеа државните позиции со Бугарија
На младите им треба психолошка поддршка, која нема да трае само 15 минути
На младите им треба психолошка поддршка, која нема да трае само 15 минути
Град Скопје ќе доделува годишни стипендии од 24.000 денари за спортисти-средношколци
Град Скопје ќе доделува годишни стипендии од 24.000 денари за спортисти-средношколци
ЛИТАР ГОРИВО ВО ЕУ НАБЛИЖУВА КОН ТРИ ЕВРА: Најскап бензин возат Финците, но и во Грција е скоро 2 и пол евра
ЛИТАР ГОРИВО ВО ЕУ НАБЛИЖУВА КОН ТРИ ЕВРА: Најскап бензин возат Финците, но и во Грција е скоро 2 и пол евра
И Холандија го активира антикризниот план, ги вклучува термоелектраните
И Холандија го активира антикризниот план, ги вклучува термоелектраните
Петар Колев: Доколку Македонија не ја прифати подадената рака на Бугарија ќе биде целосно изолирана
Петар Колев: Доколку Македонија не ја прифати подадената рака на Бугарија ќе биде целосно изолирана

Работните тимови денеска го започнаа асфалтирањето на улицата 23 во населбата Дижон на општина Чаир

🚧 👷‍♂️👷‍♂️Ekipet e punës sot kanë nisur asfaltimin e Rrugës 23 në Lagjen Dizhon të Komunës së Çairit. Në këtë rrugë paraprakisht është bërë edhe modernizimi i rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit fekal si pjesë e Projektit për përmirësimin e shërbimeve komunale – MSIP 2, të Ministrisë së Financave.
👉Aktivitetet për përmirësimin e infrastrukturës rrugore janë prioriteti ynë dhe në ditët në vijim janë paraparë edhe intervenime për sanimin dhe asfaltimin e më tepër rrugëve.
——————————
🚧 👷‍♂️👷‍♂️ Работните тимови денеска го започнаа асфалтирањето на улицата 23 во населбата Дижон на општина Чаир. На оваа улица претходно е извршена модернизација на водоводната и фекалната канализациска мрежа како дел од Проектот за подобрување на општинските услуги – МСИП 2, на Министерството за финансии.
👉 Активностите за подобрување на патната инфраструктура се наш приоритет и во наредните денови се предвидени интервенции за санирање и асфалтирање на повеќе улици.

loading...

https://tai.go88.is/

sunwin live