Бислимовски: За 98,8 отсто од домаќинствата просечната цена на струјата ќе се зголеми за 7,4 отсто
Бислимовски: За 98,8 отсто од домаќинствата просечната цена на струјата ќе се зголеми за 7,4 отсто
Ковачевски: Јавниот сектор треба да има поголеми плати, согласно методологија за раст и зголемена продуктивност
Ковачевски: Јавниот сектор треба да има поголеми плати, согласно методологија за раст и зголемена продуктивност
Маричиќ: Пред нас се многу предизвици, важно е да останеме на европскиот пат
Маричиќ: Пред нас се многу предизвици, важно е да останеме на европскиот пат
Спасовски: Се преземаат интензивни мерки за говорот на омраза
Спасовски: Се преземаат интензивни мерки за говорот на омраза
Парното греење во Скопје ќе го преземе државата, кажа премиерот Димитар Ковачевски денеска одговарајќи на пратенички прашања во Собранието
Парното греење во Скопје ќе го преземе државата, кажа премиерот Димитар Ковачевски денеска одговарајќи на пратенички прашања во Собранието
Мираковска: ЕП дава јасна поддршка на земјава за евроинтеграцијата – во донесениот документ внесени македонските црвени линии
Мираковска: ЕП дава јасна поддршка на земјава за евроинтеграцијата – во донесениот документ внесени македонските црвени линии
Ковачевски: Не треба да има предвремени избори, Владата се грижи за националните интереси и за достоинството на граѓаните
Ковачевски: Не треба да има предвремени избори, Владата се грижи за националните интереси и за достоинството на граѓаните
Јовева: Европскиот парламент дава целосна поддршка за почеток на преговорите
Јовева: Европскиот парламент дава целосна поддршка за почеток на преговорите

Реализирани активности на ЈП Улици и патишта Скопје за работната акција во општина Гази Баба

Екипите на ЈП Улици и патишта Скопје во големата пролетна работна акција во општината Гази Баба во текот на вчерашниот ден и денес ги реализираа следниве активности:

Санација на ударните дупки со предходно машинско гребење на оштетените делови асфалт на улица Благоја Стефковски, улица Методија Андонов Ченто и улица Маџари.

Одговорните лица за одржување на сообраќајната сигнализација поставија нови платоа за намалување на брзината на возилата со цел зголемување на безбедноста на учесниците во сообраќајот. Додека пак при извршената коконтрола и обиколка на светлосната сигнализација во општина Гази Баба интервенции имаше на крстосница улица 808 со улица 810, к-ца бул.Киро Глигоров со улица 15ти Корпус, к-ца ул.Методија Андонов Ченто со улица Маџари и к-ца ул.Методија Андонов Ченто со улица Финска со извршена замена на оштетените сенила на возачките и пешачки латерни на семафорите.

Екипите продолжуваат и утре со активностите во рамките на акцијата во општина Гази Баба на следните предвидени локации со планот за работа за утрешниот ден.

ЈП УЛИЦИ И ПАТИШТА СКОПЈЕ

loading...

https://go88.gg/

sunwin đánh bài Game bài số 1 Châu Á - Link tải Sunwin 2022 Tải SunWin APK/Android/iOS/Web