Заев: Слободоумните знаат да одржат лекција, но знаат кога му се потребни на својот град
Заев: Слободоумните знаат да одржат лекција, но знаат кога му се потребни на својот град
Шилегов: Само обединето Скопје може да продолжи напред
Шилегов: Само обединето Скопје може да продолжи напред
Заев: Најавувам вечерва – давам јасна насока и директива, во сите општински организации, кај сите наши градоначалници, сите министри и директори – GAME CHANGE, ни треба систем другари!
Заев: Најавувам вечерва – давам јасна насока и директива, во сите општински организации, кај сите наши градоначалници, сите министри и директори – GAME CHANGE, ни треба систем другари!
Заев: Oд 1 јануари просечната плата ќе биде 500 евра, а минималната 300 евра
Заев: Oд 1 јануари просечната плата ќе биде 500 евра, а минималната 300 евра
БРАВО - СТРУЈАТА НЕМА ДА ПОСКАПИ ПО ИЗБОРИТЕ НИ ЗА ГРАЃАНИТЕ, НИ ЗА ГОЛЕМИТЕ ПОТРОШУВАЧИ, А НЕМА ДА ИМА НИ РЕСТРИКЦИИ, ОД ВЛАДАТА УВЕРУВААТ ДЕКА ИМААТ И ПЛАН Б
БРАВО - СТРУЈАТА НЕМА ДА ПОСКАПИ ПО ИЗБОРИТЕ НИ ЗА ГРАЃАНИТЕ, НИ ЗА ГОЛЕМИТЕ ПОТРОШУВАЧИ, А НЕМА ДА ИМА НИ РЕСТРИКЦИИ, ОД ВЛАДАТА УВЕРУВААТ ДЕКА ИМААТ И ПЛАН Б
СДСМ СКОПЈЕ ПРОТИВ АРСОВСКА: ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ НЕ Е НАМАЛЕНО ЗАРАДИ ВЕТРОТ, ТУКУ ЗАРАДИ МЕРКИТЕ НА ГРАДОТ
СДСМ СКОПЈЕ ПРОТИВ АРСОВСКА: ЗАГАДУВАЊЕТО НА ВОЗДУХОТ НЕ Е НАМАЛЕНО ЗАРАДИ ВЕТРОТ, ТУКУ ЗАРАДИ МЕРКИТЕ НА ГРАДОТ
МИЦКО Е СКАРАН СО ЗДРАВАТА ЛОГИКА: ПОВИКУВА ДА НЕ И СЕ ЛУТИМЕ НА БУГАРИЈА ШТО НЕ УЦЕНУВА, ТУКУ ДА МУ СЕ ЛУТИМЕ НА ЗАЕВ ШТО НЕ ПОПУШТА?!?!
МИЦКО Е СКАРАН СО ЗДРАВАТА ЛОГИКА: ПОВИКУВА ДА НЕ И СЕ ЛУТИМЕ НА БУГАРИЈА ШТО НЕ УЦЕНУВА, ТУКУ ДА МУ СЕ ЛУТИМЕ НА ЗАЕВ ШТО НЕ ПОПУШТА?!?!
(ВИДЕО) ШИЛЕГОВ: ОТВОРЕНАТА КУЛТУРНА СЦЕНА ВО ГРАДСКИОТ ПАРК ЌЕ БИДЕ НОВАТА ГОРДОСТ НА СКОПЈЕ
(ВИДЕО) ШИЛЕГОВ: ОТВОРЕНАТА КУЛТУРНА СЦЕНА ВО ГРАДСКИОТ ПАРК ЌЕ БИДЕ НОВАТА ГОРДОСТ НА СКОПЈЕ

САМКА ИБРАИМОСКИ: КАКО ЗАСТАРУВААТ КРИВИЧНИ ДЕЛА, ТАКА ДА ЗАСТАРУВААТ И ГРАЃАНСКИ ДЕЛА И ПРЕСУДИ!

Како пратеник во изминатиот состав доставив предлог закон за Обликациони односи за застареност на долгови за 10 год.

Барањето го доставив до Преседателот на Собрание Талат Џафери и тоа беше спроведено до комисиите во Собрание, на комисијата за политички систем беше прифатено и од позицијата и опозицијата, но кога требаше да се потврди на законодавната комисија тука застанаа работите, дел од комисијата беа за да се стави на седница дел почнаа со дискусии, околу предложениот закон да се направат измени, но јас како предлагач на тој закон за Обликации не го прифаќав од причини што не беше целта тоа што го бараат граѓаните, но после повеќе расправии требаше да се стави на Собраниска седница за гласање и како точка не се стави, и се распушти Парламентот.

Затоа вие почитувани кој ми се јавувате да ме прашате до каде е мојот предлог закон, еве сакам јавно преку медиуми да ве информирам дека е во Министерство за Правда и дека се прават напори да се најде решение кое ќе одговара во интерес на граѓаните.

Со ова сакам да го потсетам предлагачот на законот за кривични постапки Пратеникот Павле Трајанов кој предлага повторување на кривични предмети да се вметне со Амандман да има повторување и на граѓанските предмети кој биле донесени во сомнителни околности и недоречености, ова би било она што го бараат граѓаните и што им ветивме дека ќе има Ревизија на таквите предмети.
Лидер на ПЦЕР
Самка Ибраимоски

loading...

Anima (https://animekisa.in/m/3eZ9) Episode Full

Gakuen Heaven Episode 13

Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato Episode Full

Website https://animeheaven.pro: Watch Berserk (Dub) animeheaven Episode 25 anime heaven site

Connect garmin: https://connect.garmin.com/modern/profile/2d37835c-4e0b-40b0-a820-83ea1e4cebfd

Kuettu: https://www.kuettu.com/animefreakws