ЧЛЕН НА СДСМ: ИМАМЕ ОДЛИЧЕН ПРОДУКТ, АМА ЏАБЕ, НЕ ЗНАЕМЕ ДА ГО ПРОДАДЕМЕ НА НАРОДОТ!
ЧЛЕН НА СДСМ: ИМАМЕ ОДЛИЧЕН ПРОДУКТ, АМА ЏАБЕ, НЕ ЗНАЕМЕ ДА ГО ПРОДАДЕМЕ НА НАРОДОТ!
ЧЛЕН НА СДСМ СО РАДИКАЛЕН ПРЕДЛОГ: Народ сака да му се помага!
ЧЛЕН НА СДСМ СО РАДИКАЛЕН ПРЕДЛОГ: Народ сака да му се помага!
ПОМАЛИОТ СИН НА МИТКО ЈАНЧЕВ ВЧЕРА НАПОЛНИ 7 ГОДИНИ, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И СРЕЌЕН ДА РАСТЕ
ПОМАЛИОТ СИН НА МИТКО ЈАНЧЕВ ВЧЕРА НАПОЛНИ 7 ГОДИНИ, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И СРЕЌЕН ДА РАСТЕ
Една слика што ја покажува сплотеноста во СДСМ Центар и која испраќа една единствена порака до ДПМНЕ.
Една слика што ја покажува сплотеноста во СДСМ Центар и која испраќа една единствена порака до ДПМНЕ.
Ние сме сигурни победници и во вториот круг на изборите, вели Илиевски
Ние сме сигурни победници и во вториот круг на изборите, вели Илиевски
МАЛЕСКИ -ЗАКЛУЧОК ОД ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ: Подем на националистите и на радикалите
МАЛЕСКИ -ЗАКЛУЧОК ОД ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ: Подем на националистите и на радикалите
Шилегов: Скопје тргна напред, сите кои го носите во срцето, излезете на избори!
Шилегов: Скопје тргна напред, сите кои го носите во срцето, излезете на избори!
(ВИДЕО) Кондовски: Битола ќе доживее економски и инфраструктурен бум!
(ВИДЕО) Кондовски: Битола ќе доживее економски и инфраструктурен бум!

СДСМ ГИ ЖИВЕЕ СВОИТЕ НАЈСЛАВНИ МОМЕНТИ, ОВА Е НАГРАДА ЗА ВЛАДЕЕЊЕТО НА СДСМ НО И КАЗНА ЗА БЕЗИДЕЈНОСТА НА ВМРО ДПМНЕ – БРАВО ДРУГАРИ, ПЕТ ГОДИНИ ПОБЕДУВАМЕ И ГО ГАЗИМЕ ВМРО ДПМНЕ, ТРАМПОВАТА ДЕВИЗА – ЌЕ НИ ЗДОСАДИ ОД ПОБЕДИ И ТРИУМФИ СТАНУВА НАША ДЕВИЗА!!!

Браво другари, извојувана уште една блескава победа!

Штип не е шала, тоа е еден од нашите најголеми градови!

Да успееш да го прегазиш ВМРО ДПМНЕ во 5-та година од централна власт и речиси цел мандат локална власт, тоа е успех за респект!!!

Обично тогаш на тие години почнува да се јавува замор на материјал, забеганост, аздисаност, но очигледно е дека СДСМ добри ги држи своите војски и добро управува со државата.

Народот го награди СДСМ пред се Заев па потоа сите позади него а исто време го казни и ВМРО ДПМНЕ поради безидејноста и тоталната изгубеност во времето и просторот.

Трамповата девиза ЌЕ НИ ЗДОСАДИ ОД ПОБЕДИ И ТРИУМФИ станува девиза на СДСМ!

Победи од 2015-та-та и само се редат нови и нови успеси, а ВМРО ДПМНЕ е од ден на ден повторно и повторно газено како шлепер жаба!

Честитки дечки, прославете паметно вечерва имајте ја на ум пандемијата, па да покаже омилениот штипски доктор дека освен што знае да лечи народ да покаже и дека знае да менаџира со нашиот најголем град на истокот.

СДСМ ги живее своите најславни моменти во нашата политичка историја, овие денови ќе се раскажуваат, ќе се евоцираат спомени како СДСМ го газеше ВМРО кога ќе посака и каде ќе посака а земјата одеше напред на секое поле во секој сектор во секоја бранша и сфера!!!

НАПРЕД СДСМ, ПОБЕДИНИЧКИ УСПЕШЕН СИЛЕН, ТОГАШ Е СИЛНА И ПРОСПЕРИТЕТНА И ДРЖАВАТА!!!

loading...