ПОКАЗНА ВЕЖБА НА ПОЖАРНИКАРИТЕ ВО ПРОБИШТИП, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НАЈАВИ НАБАВКА НА НОВО ПРОТИВПОЖАРНО ВОЗИЛО КОЕ ЌЕ ПРИСТИГНЕ СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ
ПОКАЗНА ВЕЖБА НА ПОЖАРНИКАРИТЕ ВО ПРОБИШТИП, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НАЈАВИ НАБАВКА НА НОВО ПРОТИВПОЖАРНО ВОЗИЛО КОЕ ЌЕ ПРИСТИГНЕ СЛЕДНИТЕ ДЕНОВИ
Митева и Пецаков од ВМРО ДПМНЕ учесници на програма која промовира одржлива професионална врска и пријателство помеѓу Република Македонија и САД
Митева и Пецаков од ВМРО ДПМНЕ учесници на програма која промовира одржлива професионална врска и пријателство помеѓу Република Македонија и САД
Е ВАКА НЕ ЛИЧИ, КАКО ШТО СМЕ БИЛЕ СО ВЕКОВИ БРАЌА: Бугарскиот министер за одбрана Заков со највисоки државни почести ја пречека македонската колешка Петровска
Е ВАКА НЕ ЛИЧИ, КАКО ШТО СМЕ БИЛЕ СО ВЕКОВИ БРАЌА: Бугарскиот министер за одбрана Заков со највисоки државни почести ја пречека македонската колешка Петровска
Петров: Нашето место е во ЕУ и нема да дозволиме да бидеме предмет на уцени и малтретирање
Петров: Нашето место е во ЕУ и нема да дозволиме да бидеме предмет на уцени и малтретирање
ЛИДЕРОТ НА СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА ГО ПОФАЛИ ПРЕМИЕРОТ: Ковачевски е многу коректен политичар, со висока демократска свест
ЛИДЕРОТ НА СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА ГО ПОФАЛИ ПРЕМИЕРОТ: Ковачевски е многу коректен политичар, со висока демократска свест
ЛИДЕРОТ НА СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА: СЕ ОБИДОВМЕ ДА ВОСПОСТАВИМЕ СОРАБОТКА СО СДСМ, БЕВМЕ ОДБИЕНИ
ЛИДЕРОТ НА СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА: СЕ ОБИДОВМЕ ДА ВОСПОСТАВИМЕ СОРАБОТКА СО СДСМ, БЕВМЕ ОДБИЕНИ
Тактичко-показна вежба и промоција на опрема - одбележан Денот на пожарникарите во Делчево
Тактичко-показна вежба и промоција на опрема - одбележан Денот на пожарникарите во Делчево
БРАВО: Ново училиште во Долно Блаце, од септември децата нема да учат во Косово
БРАВО: Ново училиште во Долно Блаце, од септември децата нема да учат во Косово

СДСМ НЕ ПРАВИ СПОМЕНИЦИ И ФОНТАНИ ТУКУ ГРАДИНКИ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА: ПРИВРШУВААТ ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ НА НОВАТА ДЕТСКА ГРАДИНКА ВО ВАЛАНДОВО

Во завршна фаза е изградбата на детската градинка во #Јосифово, како капитален проект кој суштински го менува квалитетот на живот во населеното место.
Досега, целосно се реализирани следниве работи:
🔹 кровна конструкција;
🔸 фасада на објектот;
🔹 столаријата;
🔸 молеро фарбарските работи;
🔹 керамичарските работи;
🔸 системот за затоплување;
🔹 електричната инсталација;
🔸 водоводната инсталација;
🔹 канализационата имсталација;
🔸 повеќенаменскиот простор од објектот;
🔹 противпожарните врати;
Во моментов се работи на:
▪️ партерното уредување на надворешниот дел со пристапни патеки и паркиралиште;
▪️ санитарни елементи во тоалетите;
▪️ поставување на сливници за одводнување на атмосферските води;
▪️ пристапна патека од занималните до парковската површина;
▪️ осветлување на дворната површина;
За наредниот период, преостанува да се:
🔸 постават изведбено конструктивни подови во занималните;
🔹 монтира кујнска и трпезариска опрема;
🔸 конструира внатрешна столарија во занималните и останатите простории од објектот;
🔹 наместат креветчиња за спиење на децата;
Се внимава на сите детали пропишани во проектната документација и се гради по највисоки европски стандарди.
Го решаваме најголемиот проблем во Јосифово и сите заедно се движиме напред.
#Продолжуваме 🙌

loading...

Aniwatch - Free Anime Streaming Online - Aniwatch Official. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

AniWatch SK8 the Infinity (Dub)

watch anime online Attack on Titan Season 3

anime stream Attack on Titan Season 3

AniWatch Fairy Tail Episode 169

ani watch me Tokyo Revengers (Dub)

tải go88