(ВИДЕО) БОЈКОТИРАМ СЕ ИСПОТЕПАА НА СТРИМ НА ТЕМА ПРАВА ЗА ЛГБТ ЗАЕДНИЦА
(ВИДЕО) БОЈКОТИРАМ СЕ ИСПОТЕПАА НА СТРИМ НА ТЕМА ПРАВА ЗА ЛГБТ ЗАЕДНИЦА
(ВИДЕО) ДАРКО ПАНЧЕВ СИ ДОБИ СВОЈА ЕМИСИЈА НА ИНТЕРНЕТ
(ВИДЕО) ДАРКО ПАНЧЕВ СИ ДОБИ СВОЈА ЕМИСИЈА НА ИНТЕРНЕТ
Пандев: Срцето ми е полно, ова е мојот максимум и не можам повеќе!
Пандев: Срцето ми е полно, ова е мојот максимум и не можам повеќе!
И Македонија забрани прелети на авиони од Белорусија, изненадувачки тоа го направи и Србија
И Македонија забрани прелети на авиони од Белорусија, изненадувачки тоа го направи и Србија
ТЕУТА АРИФИ: 200 возразни лица во Тетово ќе завршат средно образование
ТЕУТА АРИФИ: 200 возразни лица во Тетово ќе завршат средно образование
(ВИДЕО) Дваесет најдобри гитаристи на сите времиња
(ВИДЕО) Дваесет најдобри гитаристи на сите времиња
(ВИДЕО) ИГОР ЏАМБАЗОВ ПРВ СТАНАР ВО РЕЗИДЕНЦИЈАЛНИОТ ЦЕНТАР КОСМОС!
(ВИДЕО) ИГОР ЏАМБАЗОВ ПРВ СТАНАР ВО РЕЗИДЕНЦИЈАЛНИОТ ЦЕНТАР КОСМОС!
Нови 1.500 метри водоводна мрежа во општина Ѓорче Петров!
Нови 1.500 метри водоводна мрежа во општина Ѓорче Петров!

СЕМЕЈСТВОТО ПЕНДАРОВСКИ ДЕНЕСКА ПАКУВАШЕ ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ЗА СИРОМАШНИТЕ НАШИ СОГРАЃАНИ

Кризата којашто ја предизвикува пандемијата на #КОВИД19 особено ги погодува семејствата во социјален ризик и ранливите категории на граѓани.

Заедно со волонтери од партнерските организации, денеска подготвивме хуманитарни пакети со прехранбени производи, средства за лична хигиена и за одржување на домаќинствата.
Пакетите, во соработка со здруженијата Вистински Дела На Љубезност Real acts of kindness и Проект Среќа ќе бидат поделени на граѓани на коишто најмногу им треба нашата поддршка.

Да бидеме солидарни, да даруваме, да си помагаме.

#ТукаСме #ЕдниЗаДруги.

loading...