Галетановски: Нема ништо ново во ЗОО откако заминав, среќа што родија неколку животни кои ги донесовме
Галетановски: Нема ништо ново во ЗОО откако заминав, среќа што родија неколку животни кои ги донесовме
СО СВЕТСКИОТ ПОЛИТИЧКИ ВРВ: Николовски во Берлин на конференција со Државниот секретар на САД, претседателот на Светска банка и многу други високи претставници
СО СВЕТСКИОТ ПОЛИТИЧКИ ВРВ: Николовски во Берлин на конференција со Државниот секретар на САД, претседателот на Светска банка и многу други високи претставници
Протоколот не може да биде услов во преговорите, ниту спомнат во преговарачката рамка, порачува Маричиќ
Протоколот не може да биде услов во преговорите, ниту спомнат во преговарачката рамка, порачува Маричиќ
Бугарско МНР: Ќе одобриме меѓувладина конференција откако ќе се потпише билатералниот протокол
Бугарско МНР: Ќе одобриме меѓувладина конференција откако ќе се потпише билатералниот протокол
ИЛИ ДРЖАВАТА И ГРАД СКОПЈЕ НЕКА ГИ ЗАЛОВАТ КУЧИЊАТА НИЗ ГРАДОВ ИЛИ НЕКА НИ ДАДАТ ДОЗВОЛА ДА НОСИМЕ ПИШТОЛИ СО НАС
ИЛИ ДРЖАВАТА И ГРАД СКОПЈЕ НЕКА ГИ ЗАЛОВАТ КУЧИЊАТА НИЗ ГРАДОВ ИЛИ НЕКА НИ ДАДАТ ДОЗВОЛА ДА НОСИМЕ ПИШТОЛИ СО НАС
КАТЕ БЛАЖЕВСКА: НЕШТО НЕ ШТИМА ВО ИЗЈАВИТЕ И ПОСТАПКИТЕ НА СЛАВИ ТРИФУНОВ И ТЕОДОРА ГЕНЧОВСКА
КАТЕ БЛАЖЕВСКА: НЕШТО НЕ ШТИМА ВО ИЗЈАВИТЕ И ПОСТАПКИТЕ НА СЛАВИ ТРИФУНОВ И ТЕОДОРА ГЕНЧОВСКА
Маричиќ: Ќе инсистираме позициите кои ги изнесовме да бидат вградени во преговарачката рамка
Маричиќ: Ќе инсистираме позициите кои ги изнесовме да бидат вградени во преговарачката рамка
(ВИДЕО) Ексклузивна репортажа од „Аџибадем Систина“, 20 години од раѓањето на првото бебе од епрувета!
(ВИДЕО) Ексклузивна репортажа од „Аџибадем Систина“, 20 години од раѓањето на првото бебе од епрувета!

ШОКАНТНО: СДСМ КРАТОВО ТВРДИ ДЕКА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КРАТОВО НАРЕДИЛ РУШЕЊЕ НА ЛЕТНИТЕ ТЕРАСИ ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ ЗА ДА СЕ ВРАТИ НАРОДОТ ВО КАФУЛЕТО НА СИЛЕКС?!

Градоначалникот на општина Кратово преку овластен градежен инспектор донесе Решение со кое се наредува на угостителските објекти во рок од 7 дена да ги отстранат платформите со настрешниците на Градскиот Плоштад во Кратово.

Советничката група на СДСМ поднесе барање за свикување седница на Советот на општина Кратово, која денес е закажана за 31.05.2022 година со цел да им понуди на советниците да изберат една од двете опции:

1. Да донесат Одлука за иземенување и дополнување на програмата со што ќе дозволат понатамошно функционирање на угостителските објекти под истите услови под кои функционирале до сега; или

2. Да донесат Одлука за надомест на штета на угостителските објекти имајќи во предвид дека проектот за нивно одобрување е за период од најмалку 5 години, а поради техничка природа во досегашните акти од претходниот градоначалник е впишан датум 31.12.2021 година.

Сметаме дека во време на светска економска криза, каде што секое евро е важно за граѓаните со употреба на сила да се рушат објекти кои се одобрени и од Министерството за култура и да се предизвикува штета од илјадници евра е НЕДОЗВОЛИВО.

Ги повикуваме советниците од мнозинството Никола Коњановски, Маја Јакимова, Зоран Арсовски, Ванче Ангеловски, Весна Петрова, Трајче Пицанов, Љупчо Лазаровски, Тони Чочевски да се изјаснат дали во себе имаат човечност или сепак одобруваат рушење на објектите кое нешто е за профит и интереси само на еден газда.

ОО на СДСМ Кратово

loading...

go88 game bài đại gia đẳng cấp nhất 2021

https://sunwin.gg/