СДСМ: Заедничкото делување на ВМРО-ДПМНЕ со Левица ја прави дел од анти НАТО и анти ЕУ коалиција
СДСМ: Заедничкото делување на ВМРО-ДПМНЕ со Левица ја прави дел од анти НАТО и анти ЕУ коалиција
Пронајдена дрога, приведени 18 лица при контрола за време на музичка манифестација во Стар Дојран
Пронајдена дрога, приведени 18 лица при контрола за време на музичка манифестација во Стар Дојран
(ВИДЕО) БУЧКОВСКИ: Предлогот е добар и треба да го прифатиме, пропадна идејата дека во Бугарија и Македонија живее еден ист народ!
(ВИДЕО) БУЧКОВСКИ: Предлогот е добар и треба да го прифатиме, пропадна идејата дека во Бугарија и Македонија живее еден ист народ!
Приведени лица барани со потерници во гостиварско
Приведени лица барани со потерници во гостиварско
Акциска контрола на МВР во угостителски објекти во Берово: Точење алкохол на малолетници, непочитување на работното време, приведени неколку лица
Акциска контрола на МВР во угостителски објекти во Берово: Точење алкохол на малолетници, непочитување на работното време, приведени неколку лица
Совет за македонски јазик: Во предлогот се испочитувани самостојноста и оригиналноста на јазикот
Совет за македонски јазик: Во предлогот се испочитувани самостојноста и оригиналноста на јазикот
Откако Украинците им потопија неколку бродови и ги запукаа со тешка артилерија од новите американски топови, Русите се повлекоа од Змискиот остров
Откако Украинците им потопија неколку бродови и ги запукаа со тешка артилерија од новите американски топови, Русите се повлекоа од Змискиот остров
ТХП: ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски да се откажат од деструктивните политики
ТХП: ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски да се откажат од деструктивните политики

ШВАЈЦАРИЈА ПРЕКУ РАЗВОЈНАТА БАНКА НА РСМ ЌЕ ИМ ПОМАГА НА МАЛИТЕ ФИРМИ ДА СЕ ДИГИТАЛИЗИРААТ

🖋📃 Потпишан е Меморандум за разбирање и соработка помеѓу Развојна банка на Северна Македонија АД Скопје и програмата Increasing Market Employability – IME финансирана од Швајцарската агенција за развој и соработка.

Програмата дава поддршка за имплементација на дефинирани заеднички активности – Анализа на потребите за финансирање на дигитализација кај мали и средни компании во Република Северна Македонија.
Целта на анализата е, да се испита потенцијалот и потребите на компаниите за финансирање на процесите и активностите за дигитална трансформација.

🖋📃Është nënshkruar Memorandum për mirëkuptim dhe nashkëpunim ndërmjet Bankës për zhvillim të Maqedonisë Veriore SHA Shkup dhe IME – Programi për rritjen e punësueshmërisë në treg financuar nga Agjencia Zvicerane për zhvillim dhe bbashkëpunim. Programi ofron mbështetje për realizimin e aktiviteteve të përcaktuara të përbashkëta – Analizë e nevojave për financim të digjitalizimit në kompanitë e vogla dhe të mesme në Republikën e Maqedonisë së Veriut.
Qëllimi i analizës është të ekzaminojë potencialin dhe nevojat e kompanive për të financuar proceset dhe aktivitetet e transformimit dixhital.

loading...

link tài xỉu go88 go88 cổng game go88 quay hu

nhóm sunwin miễn phí tải game sunwin nhóm sunwin