ИНТЕРЕСНА СЛУЧАЈНОСТ: ВО ИСТ ДЕН НА ДВЕ ТЕЛЕВИЗИИ ГОСТУВА ИСТ РЕЛИГИСКИ ЕКСПЕРТ НА ТЕМА МПЦ СПЦ
ИНТЕРЕСНА СЛУЧАЈНОСТ: ВО ИСТ ДЕН НА ДВЕ ТЕЛЕВИЗИИ ГОСТУВА ИСТ РЕЛИГИСКИ ЕКСПЕРТ НА ТЕМА МПЦ СПЦ
БОМБА НА ХАРИ КОСТОВ: ДА ИМ СЕ ЗАБРАНИ НА МЛАДИТЕ ПОД 30 ГОДИНИ ДА СЕ БАВАТ СО ПОЛИТИКА, НАМЕСТО ДА ЛЕПАТ ПЛАКАТИ И ДА ЧЕКАТ ПАРТИИТЕ ДА ГИ УХЛЕБАТ ДА УЧАТ ДА ЗАРАБОТАТ ПАРИ НА ПАЗАРОТ НА ТРУД
БОМБА НА ХАРИ КОСТОВ: ДА ИМ СЕ ЗАБРАНИ НА МЛАДИТЕ ПОД 30 ГОДИНИ ДА СЕ БАВАТ СО ПОЛИТИКА, НАМЕСТО ДА ЛЕПАТ ПЛАКАТИ И ДА ЧЕКАТ ПАРТИИТЕ ДА ГИ УХЛЕБАТ ДА УЧАТ ДА ЗАРАБОТАТ ПАРИ НА ПАЗАРОТ НА ТРУД
Петков по средбата со Ковачевски: Си ветивме дека конструктивниот дијалог ќе продолжи
Петков по средбата со Ковачевски: Си ветивме дека конструктивниот дијалог ќе продолжи
ЗОШТО (НЕ) Е ТАКА? Митови за менталното здравје
ЗОШТО (НЕ) Е ТАКА? Митови за менталното здравје
Трајанов: САД ќе ги седнат С. Македонија и Бугарија на иста маса
Трајанов: САД ќе ги седнат С. Македонија и Бугарија на иста маса
АПЕЛ ЗА ПОМОШ ЗА СЕМЕЈСТВОТО НА МАЛАТА НИЛ НАСУФОСКИ
АПЕЛ ЗА ПОМОШ ЗА СЕМЕЈСТВОТО НА МАЛАТА НИЛ НАСУФОСКИ
Делегација на СПЦ преводена од Патријархот Порфириј пристигна во Скопје
Делегација на СПЦ преводена од Патријархот Порфириј пристигна во Скопје
Ковачевски: Не може да се зборува за каков било напредок со Бугарија, разговорите продолжуваат
Ковачевски: Не може да се зборува за каков било напредок со Бугарија, разговорите продолжуваат

СПАСОВСКИ: Денеска, заедно со колегите извршив увид во завршените градежно-занаетчиски работи на објектот на Полициското одделение Кривогаштани

Денеска, заедно со колегите извршив увид во завршените градежно-занаетчиски работи на објектот на Полициското одделение Кривогаштани, при Секторот за внатрешни работи Битола – ОВР Прилеп, кој навистина ги задоволува бараните критериуми за непречено функционирање на полициските службеници и служби, но во интерес и на граѓаните кои ги остваруваат своите граѓански права и должности.

Се водевме и од потребата за домаќинско, економично трошење, како на вложените средства, така и во поглед на користењето материјали кои што ќе гарантираат значителна енергетска ефикасност и заштеда, без притоа да се намалува на квалитетот или на сметка на бараните градежни и еколошки стандарди.

Таквиот наш фокус веќе дава резултати – според прегледот на трошоците за испорачана електрична енергија споредбено во 2017 и во 2021, во одредени сегменти станува збор за 100% заштеда, односно 5.376.000 денари народни пари, што говори за домаќинскиот однос кој го остваривме со овие реконструкциски зафати.

loading...

https://animedao1.com/. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

anime to watch Seirei Gensouki: Spirit Chronicles

anime dao My Hero Academia Season 3

AnimeDao Naruto (Dub)

AnimeDao Boruto: Naruto Next Generations

watch anime dub WONDER EGG PRIORITY