СРАМНО И БЕДНО – СЕ ПЛАШИ ДА НЕ ГИ НАЛУТИ РУСОФИЛИТЕ: МИЦКОВСКИ ЧЕТИРИ МЕСЕЦА НЕМА УСТА ОТВОРЕНО ЗА УКРАИНА, КАКО ДА ВОЈНАТА ВООПШТО НЕ СЕ СЛУЧУВА!

На 24-ти февруари Русија ја нападна Украина, освен првите изјави на Мицковски и тоа поради прашања од новинари не дека он многу нешто се потруди на темата да се објаснува… И од тогаш поминаа веќе 4 месеци и од Мицковски ниту збор за војната?!?!

Од тогаш даде над 10 интервјуа одржа и митинг но се прави како војната воопшто и да не постои?! Ок дел од тоа е и да се префрли целата вина за кризата врз владата но секако дел е и поради стравот дека ќе ги налути русофилите во своите редови.

Но тоа е бедно, тоа покажува дека човекот е без принципи и обичен блефер и лешпер, во Украина се слушува вистински геноцид и насилие од еден народ врз друг, од една земја врз друга, се убиваат со бомби деца и цивили се уништува Украина зграда по зграда а тој молчи од политички себични причини, бедник!

sun win

tải sunwin

tải sunwin sunwin.apk mới nhất sunwin tài xỉu

tải sunwin

sunwin club sunwin apk game sunwin