Филипче: За конкретни мерки ќе разговараме подетално во август, имаме меѓу највисоките стапки на вакцинација во регионот
Филипче: За конкретни мерки ќе разговараме подетално во август, имаме меѓу највисоките стапки на вакцинација во регионот
ГРАДОТ СКОПЈЕ ЌЕ ПРСКА ПРОТИВ ЛАРВИ ОД КОМАРЦИ
ГРАДОТ СКОПЈЕ ЌЕ ПРСКА ПРОТИВ ЛАРВИ ОД КОМАРЦИ
ЈОВАНОСКИ: Градежните активности за изградба и реконструкција на патната инфраструктура во општина Прилеп, продолжуваат со несмален интензитет
ЈОВАНОСКИ: Градежните активности за изградба и реконструкција на патната инфраструктура во општина Прилеп, продолжуваат со несмален интензитет
Груби: Тетовскиот Универзитет е здрав, стабилен и вреден плод на Охридскиот Договор
Груби: Тетовскиот Универзитет е здрав, стабилен и вреден плод на Охридскиот Договор
БРАВО - Нови хибридни дигестори во лабораториите на Водовод – Скопје
БРАВО - Нови хибридни дигестори во лабораториите на Водовод – Скопје
Од 92-та седница на Владата: На добитникот на сребрениот медал во теквондо на Олимписките игри и на неговиот тренер ќе им биде доделена парична награда во вкупен износ од 2,4 милиони денари; Во Кривичниот законик се воведуваа кривичното дело „демнење“, а нападите врз новинарите ќе се третираат како напади врз службени лица; Се основа Јавна установа за управување и заштита на Националниот парк Шар Планина
Од 92-та седница на Владата: На добитникот на сребрениот медал во теквондо на Олимписките игри и на неговиот тренер ќе им биде доделена парична награда во вкупен износ од 2,4 милиони денари; Во Кривичниот законик се воведуваа кривичното дело „демнење“, а нападите врз новинарите ќе се третираат како напади врз службени лица; Се основа Јавна установа за управување и заштита на Националниот парк Шар Планина
Од тематската седница на Владата за институционална и фискална децентрализација: Продолжуваат реформите за поголема финансиска автономија на општините
Од тематската седница на Владата за институционална и фискална децентрализација: Продолжуваат реформите за поголема финансиска автономија на општините
ПАНДОВ БЕ ПРИБЕРИ СЕ ЧОВЕЧЕ, ПОЧНАВМЕ ДА ТЕ МИСЛИМЕ...
ПАНДОВ БЕ ПРИБЕРИ СЕ ЧОВЕЧЕ, ПОЧНАВМЕ ДА ТЕ МИСЛИМЕ...

СРЕЌЕН КРАЈ НА ДРАМАТА – Остатоците од кинеската ракета паднаа во Индискиот океан

– Остатоците од најголемата кинеска ракета паднаа денеска во Индискиот Океан, а повеќето од нејзините компоненти беа уништени при влегувањето во атмосферата на Земјата, јавија кинеските државни медиуми.

Делови од ракетата „Лонг Марч 5Б“ влегоа во атмосферата во 10.24 часот по локално време.

„Местото на падот е во Индискиот океан, југозападно од Индија и Шри Ланка“, соопшти кинеската агенција за вселенски летови.

Во соопштението се додава дека „повеќето остатоци од ракетата изгореа во атмосферата.

loading...

WCOStream wcostream: The Hidden Dungeon Only I Can Enter Episode 12

AnimeTV anime tv anime tv: Assassination Classroom (Dub) Episode 22