(ВИДЕО) НЕВЕРОЈАТНО ВИДЕО ОД ГОСТИВАР: ВОЗАЧ ЗА ДА ИЗБЕГНЕ КАЗНА ПОЧНА ДА ВОЗИ СО ПОЛИЦАЕЦОТ КАЧЕН НА ВРАТА!
(ВИДЕО) НЕВЕРОЈАТНО ВИДЕО ОД ГОСТИВАР: ВОЗАЧ ЗА ДА ИЗБЕГНЕ КАЗНА ПОЧНА ДА ВОЗИ СО ПОЛИЦАЕЦОТ КАЧЕН НА ВРАТА!
КИНЕЗИТЕ СЕ ПОСРАМОТИЈА - 20 ТОНСКА КИНЕСКА РАКЕТА НЕКОНТРОЛИРАНО ПАЃА КОН ЗЕМЈАТА, ВО РИЗИК Е ПОЛА ЗЕМЈИНА ТОПКА СО СЕ НАШАТА ЗЕМЈА!
КИНЕЗИТЕ СЕ ПОСРАМОТИЈА - 20 ТОНСКА КИНЕСКА РАКЕТА НЕКОНТРОЛИРАНО ПАЃА КОН ЗЕМЈАТА, ВО РИЗИК Е ПОЛА ЗЕМЈИНА ТОПКА СО СЕ НАШАТА ЗЕМЈА!
СПАСОВСКИ: Честит 8 мај - Светски ден на Црвениот Крст и Црвената Полумесечина!
СПАСОВСКИ: Честит 8 мај - Светски ден на Црвениот Крст и Црвената Полумесечина!
ШИЛЕГОВ: И оваа година, проектот „Да растеме заедно” Ви овозможува да засадите дрво кое заедно со Вашето детенце, ќе израсне големо и силно. На дрвото ќе биде поставена плочка со името и датумот на раѓање на Вашето дете
ШИЛЕГОВ: И оваа година, проектот „Да растеме заедно” Ви овозможува да засадите дрво кое заедно со Вашето детенце, ќе израсне големо и силно. На дрвото ќе биде поставена плочка со името и датумот на раѓање на Вашето дете
(ВИДЕО) ШИЛЕГОВ: Двете BRT линии поминуваат во близина на многу средни училишта во Скопје, правејќи го одењето кон и од училиште полесно и побезбедно за многу скопски ученици
(ВИДЕО) ШИЛЕГОВ: Двете BRT линии поминуваат во близина на многу средни училишта во Скопје, правејќи го одењето кон и од училиште полесно и побезбедно за многу скопски ученици
ШИЛЕГОВ: Во соработка со УНДП, како резултат на иницијативата на Град Скопје и Центарот за иновации Скопје Лаб, Скопје доби уште еден зелен сквер во центарот на градот
ШИЛЕГОВ: Во соработка со УНДП, како резултат на иницијативата на Град Скопје и Центарот за иновации Скопје Лаб, Скопје доби уште еден зелен сквер во центарот на градот
Забрчанец: Медиумскиот фонд ќе помогне и за домашна продукција на македонски јазик, што ни е насушна потреба
Забрчанец: Медиумскиот фонд ќе помогне и за домашна продукција на македонски јазик, што ни е насушна потреба
Денес на 08.05.2021 после долго и тешко боледување, во Скопје, почина Кирил Псалтиров доајен на македонското глумиште
Денес на 08.05.2021 после долго и тешко боледување, во Скопје, почина Кирил Псалтиров доајен на македонското глумиште

ТРИЧКО: Милчин е ретко лош, злобен, осветољубив човек, кој во допир со општото добро предизвикува штети кои се пропорционални на стисокот што му се овозможува и на повредената суета што му се слева низ лицето

Петрит и Владе

Имам голем респект кон општествениот ангажман на Петрит Сарачини. Затоа што е хармонизиран со авторот. Со неговата природа. Со неговиот светоглед. Така ми делува. Ангажман кој трае. Конзистентен е. Ослободен од позата. Од рангирањето на себе пред тоа на целта. Некорисно залагање за општото добро.

Петрит е добронамерен човек кој излегува од својот мир само кога има со што да му сврти внимание на општеството на опасноста да не се попари од нечија слатка каша или од тоа да му седне во скутот на првата будала со ерекција. Фалусна или ментална, сеедно. Тоа е човек кој жртвува дел од себа за општото добро. Жилав борец, но не тепачиште.

Не сум забележал дека некогаш ја преминал линијата на пристојноста за која мене, да речеме, ме обвинуваат секој миг. И ми нанесуваат неверојатно тешки болки во пределот на меѓуножјето. Освен тоа, една негова свирка предизвикува повеќе емоции од сиот опус на бушавата будала од Отвореното општество. Нашата чудоредност ќе се побуни на овој став, но тоа е така. Да ми рече некој бирај меѓу Милчин и неговото куче, јас би го зел кучето. За кој курац би ми бил Владе. А со Петрит би отишол на пиво. Ако има куче и со кучето.

Три пати сум го сретнал ама го чувствувам за пријател. Амон Мра. Хахаха. Милчин сум го сретнал повеќе пати, но и дома да го ставам во некоја вазна нема да можам да изградам таков однос. Ретко лош, злобен, осветољубив човек, кој во допир со општото добро предизвикува штети кои се пропорционални на стисокот што му се овозможува и на повредената суета што му се слева низ лицето.

loading...

WCOStream close enough wcostream: Naruto: Shippuden (Dub) (https://wcostream.cc/m/5z5W) Episode 500

AnimeHeaven animeheaven dragon ball: Watch The Misfit of Demon King Academy (Dub) Episode 13 (https://animeheaven.pro/m/y2Xo/ep-13)