Тупанчески: И без ВМРО-ДПМНЕ ќе почнеме да работиме на измените на Изборниот законик

И без ВМРО-ДПМНЕ ќе почнеме да работиме на измените на Изборниот законик кажа денеска министерот за правда Никола Тупанчески, кој минатата недела уште еднаш упати отворена покана до опозицијата за да и се приклучи на Комисијата.

-Пратен е уште еден допис до ВРМО-ДПМНЕ доколку не се произнесат ќе почнеме да работиме на Изборниот законик. Секогаш е отворена поканата да се придружат и да дадат свој предлог.Идејата е да постапи по препораките на на ОБСЕ и ОДИХР, вели министерот за правда Никола Тупанчески.

sunwin

sunwin

tải sunwin apk

sunwin web

sunwin tải sunwin apk sunwin web