КОЈА ИРОНИЈА - ГРУЈО ЦЕЛ ЖИВОТ ДЕМЕК НОСЕШЕ СТРАНСКИ ИНВЕСТИЦИИ ВО МАКЕДОНИЈА, НО СО УКРАДЕНИТЕ ПАРИ ОД МАКЕДОНИЈА ОТВОРИ ФИРМА ВО УНГАРИЈА
КОЈА ИРОНИЈА - ГРУЈО ЦЕЛ ЖИВОТ ДЕМЕК НОСЕШЕ СТРАНСКИ ИНВЕСТИЦИИ ВО МАКЕДОНИЈА, НО СО УКРАДЕНИТЕ ПАРИ ОД МАКЕДОНИЈА ОТВОРИ ФИРМА ВО УНГАРИЈА
КАМЧЕВ СЕ ЖАЛИ НА СИЛНА ГЛАВОБОЛКА НО ОДБИВА ДА ОДИ ВО БОЛНИЦА, АДВОКАТИТЕ ВЕЛАТ ДЕКА ЛЕК ЗА ГЛАВОБОЛКАТА Е ДА ГО ПУШТАТ ДА ИЗБЕГА КАКО ГРУЕВСКИ, САМО ТАКА ЌЕ ОЗДРАВЕЛ
КАМЧЕВ СЕ ЖАЛИ НА СИЛНА ГЛАВОБОЛКА НО ОДБИВА ДА ОДИ ВО БОЛНИЦА, АДВОКАТИТЕ ВЕЛАТ ДЕКА ЛЕК ЗА ГЛАВОБОЛКАТА Е ДА ГО ПУШТАТ ДА ИЗБЕГА КАКО ГРУЕВСКИ, САМО ТАКА ЌЕ ОЗДРАВЕЛ
Филипче: За конкретни мерки ќе разговараме подетално во август, имаме меѓу највисоките стапки на вакцинација во регионот
Филипче: За конкретни мерки ќе разговараме подетално во август, имаме меѓу највисоките стапки на вакцинација во регионот
ГРАДОТ СКОПЈЕ ЌЕ ПРСКА ПРОТИВ ЛАРВИ ОД КОМАРЦИ
ГРАДОТ СКОПЈЕ ЌЕ ПРСКА ПРОТИВ ЛАРВИ ОД КОМАРЦИ
ЈОВАНОСКИ: Градежните активности за изградба и реконструкција на патната инфраструктура во општина Прилеп, продолжуваат со несмален интензитет
ЈОВАНОСКИ: Градежните активности за изградба и реконструкција на патната инфраструктура во општина Прилеп, продолжуваат со несмален интензитет
Груби: Тетовскиот Универзитет е здрав, стабилен и вреден плод на Охридскиот Договор
Груби: Тетовскиот Универзитет е здрав, стабилен и вреден плод на Охридскиот Договор
БРАВО - Нови хибридни дигестори во лабораториите на Водовод – Скопје
БРАВО - Нови хибридни дигестори во лабораториите на Водовод – Скопје
Од 92-та седница на Владата: На добитникот на сребрениот медал во теквондо на Олимписките игри и на неговиот тренер ќе им биде доделена парична награда во вкупен износ од 2,4 милиони денари; Во Кривичниот законик се воведуваа кривичното дело „демнење“, а нападите врз новинарите ќе се третираат како напади врз службени лица; Се основа Јавна установа за управување и заштита на Националниот парк Шар Планина
Од 92-та седница на Владата: На добитникот на сребрениот медал во теквондо на Олимписките игри и на неговиот тренер ќе им биде доделена парична награда во вкупен износ од 2,4 милиони денари; Во Кривичниот законик се воведуваа кривичното дело „демнење“, а нападите врз новинарите ќе се третираат како напади врз службени лица; Се основа Јавна установа за управување и заштита на Националниот парк Шар Планина

ТУРСКАТА АГЕНЦИЈА ТИКА ДОНИРАШЕ МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА НА ИНСТИТУТОТ ЗА БЕЛОДРОБНИ ЗАБОЛУВАЊА

Благодарение на Агенцијата ТИКА со која нашата соработка трае многу години наназад денеска Институтот за белодробни заболувања и туберкулоза доби доопремување на мобилната амбуланта. Со ова здравствената услуга ја приближуваме кон пациентите посебно во региони кадешто е тоа потешко достапно за граѓаните и ова значи полесен пристап до идентификување на компликации кај граѓаните кои прележале Ковид. Самиот Институт доби и дополнителна опрема којашто значи еден поголем квалитет во делот на третман во заболувањата на белите дробови.

Во тек се и нови проекти во заедничка соработка со Агенцијата ТИКА, меѓу кои во текот на следниот период се очекува и завршување на комплетното реновирање на делот на превентивна стоматолошка заштита кај децата во Стоматолошкиот Клинички Центар во Скопје.

loading...

WCOStream mickey and the roadster racers wcostream: Watch Attack on Titan Episode 16 (https://wcostream.cc/m/Vr/ep-16)

ANIMEFLIX animeflix plunderer: Watch Attack on Titan Season 3 (Dub) Episode 7 (https://animeflix.nl/m/Dgj4/ep-7)