(ВИДЕО) БРАВО: Меѓу ретките општини во Македонија, Кавадарци доби подземен катастар на водоводни линии, шахти и останата подземна инфраструктура на ЈП Комуналец

Меѓу ретките општини во Македонија, Кавадарци доби подземен катастар на водоводни линии, шахти и останата подземна инфраструктура на ЈП Комуналец.

-Ова е голем чекор и голем проект за општината по иницијатива на градоначалникот Митко Јанчев – беше речено на денешната прес конференција на која беше претставен самиот проект.

Од направениот попис утврдено е дека Кавадарци располага со 120 км градска водоводна мрежа, 23 км атмосферска канализација и 110 км фекална канализација.

sunwin

tải sunwin apk sunwin game bài sunwin

sunwin apk sunwin club game bài sunwin

sunwin

sun win