(ВИДЕО) Денеска општина Кавадарци им ги доделени решенијата на 16 невработени лица се ангажирани за извршување на општо корисна работа

16 невработени лица се ангажирани за извршување на општо корисна работа.

Денеска општина Кавадарци им ги доделени решенијата.

Градоначалникот Митко Јанчев нагласи дека оваа пракса поттикнува вработување на невработени и очекува ангажираните лица професионално да ги извршуваат доверените задачи.

sunwin

sunwin tải sunwin apk sunwin web

sunwin club sunwin.apk mới nhất game sunwin

sunwin apk tải sunwin tải sunwin apk

tải sunwin