Рама: Македонија без двоумење да го прифати францускиот предлог
Рама: Македонија без двоумење да го прифати францускиот предлог
Османи: Потпишување на протоколот со Бугарија во ист ден кога ЕУ ќе ја усвои преговарачката рамка
Османи: Потпишување на протоколот со Бугарија во ист ден кога ЕУ ќе ја усвои преговарачката рамка
(ВИДЕО СИТЕЛ) МИЦКОВСКИ УСПЕА ДА НАЈДЕ ВЛАКНА ВО ЈАЈЦЕТО - СПОРНИ МОМЕНТИ ОД ФРАНЦУСКИОТ ПРЕДЛОГ, ПОВИКА НА ПРОТЕСТИ УТРЕ ВО 19 ЧАСОТ
(ВИДЕО СИТЕЛ) МИЦКОВСКИ УСПЕА ДА НАЈДЕ ВЛАКНА ВО ЈАЈЦЕТО - СПОРНИ МОМЕНТИ ОД ФРАНЦУСКИОТ ПРЕДЛОГ, ПОВИКА НА ПРОТЕСТИ УТРЕ ВО 19 ЧАСОТ
(ВИДЕО ТЕЛМА) ВРИЕ ВО КАРПОШ: Откажана седница на Советот општина Карпош
(ВИДЕО ТЕЛМА) ВРИЕ ВО КАРПОШ: Откажана седница на Советот општина Карпош
Вработените во Рудник Саса со плати кои се 80 проценти повисоки од просечната плата во Македонија!
Вработените во Рудник Саса со плати кои се 80 проценти повисоки од просечната плата во Македонија!
Калина Гривчева-Старделова доби уште еден мандат да управува со Лекарската Комора
Калина Гривчева-Старделова доби уште еден мандат да управува со Лекарската Комора
ШЕФОТ НА СТОПАНСКА КОМОРА ОБЈАСНИ ЗОШТО ДОСЕГА НЕ СЕ НАПРАВИЛА ПРУГАТА СО БУГАРИЈА
ШЕФОТ НА СТОПАНСКА КОМОРА ОБЈАСНИ ЗОШТО ДОСЕГА НЕ СЕ НАПРАВИЛА ПРУГАТА СО БУГАРИЈА
Фон дер Лајен разговарала со Ковачевски: Блиску сме до договор
Фон дер Лајен разговарала со Ковачевски: Блиску сме до договор

(ВИДЕО) ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА УНИЈА НА СРЕДНОШКОЛЦИ ЛУКА ПАВИЧЕВИЌ ВО ВЕСТИТЕ НА СИТЕЛ ГИ НАПРАВИ ПАРТАЛ ЧЕЛНИЦИТЕ НА СОНК: Таман се израдувавме дека се нашло решение, сега пак нов штрајк и нови барања, до кога ќе се пазарат врз нашиот грб?!

loading...

https://go88.gg/

https://tai.sunwin.gg/