(ВИДЕО) ЗАПОЗНАЈТЕ ГО СВОИТЕ СОГРАЃАНИ: Основните податоци зза Албанскиот јазик, од каде потекнува, каде се зборува, како се зборува
(ВИДЕО) ЗАПОЗНАЈТЕ ГО СВОИТЕ СОГРАЃАНИ: Основните податоци зза Албанскиот јазик, од каде потекнува, каде се зборува, како се зборува
Скопје и Софија договорија формирање работни групи од повеќе области – инфраструктура, економија, образование, култура… кои ќе се среќаваат еднаш неделно
Скопје и Софија договорија формирање работни групи од повеќе области – инфраструктура, економија, образование, култура… кои ќе се среќаваат еднаш неделно
Петков: Апсолутно го почитуваме самоопределувањето на граѓаните во С. Македонија и јазикот како што е дефиниран со Уставот
Петков: Апсолутно го почитуваме самоопределувањето на граѓаните во С. Македонија и јазикот како што е дефиниран со Уставот
Ковачевски доби јаболко од бугарска новинарка со порака да го зачувал пријателството меѓу двете земји
Ковачевски доби јаболко од бугарска новинарка со порака да го зачувал пријателството меѓу двете земји
Герасимовски-Ѓоргиевска: Овозможуваме бесплатни стоматолошки услуги за децата од социјално ранливите категории во Центар
Герасимовски-Ѓоргиевска: Овозможуваме бесплатни стоматолошки услуги за децата од социјално ранливите категории во Центар
(АУДИО) ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ: Најавата на Пендаровски за средба со ОМО Илинден е објава на дипломатска војна со Бугарија
(АУДИО) ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ: Најавата на Пендаровски за средба со ОМО Илинден е објава на дипломатска војна со Бугарија
ПЕТКОВ: ОД ДЕНЕСКА ГРАЃАНИТЕ НА БУГАРИЈА И СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЌЕ МОЖЕ ДА ПАТУВААТ СО АВИОН СКОПЈЕ - СОФИЈА И НАЗАД
ПЕТКОВ: ОД ДЕНЕСКА ГРАЃАНИТЕ НА БУГАРИЈА И СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЌЕ МОЖЕ ДА ПАТУВААТ СО АВИОН СКОПЈЕ - СОФИЈА И НАЗАД
КОВАЧЕВСКИ: Бугарија го прифати скратеното име Северна Македонија кое го спореше
КОВАЧЕВСКИ: Бугарија го прифати скратеното име Северна Македонија кое го спореше

(ВИДЕО) Заев: На 21 март СДСМ ќе демонстрира највисок можен облик на внатрепартиска демократија

Почитувани граѓани,

Паралелно со реформите и промените во државата, тече и процесот на промени и подобрување на СДСМ.

Се подобруваме за подобро да им служиме на граѓаните и да внесеме нови, силни демократски вредности во нашето општество.

Процесот на ажурирање и активна регистрација на членство во Социјалдемократскиот сојуз на Македонија тече одлично ширум републиката.

Веќе имаме над 67.000 ажурирани членови на 4 дена до истекот на рокот, очекувам да имаме околу 70.000 членови. Она што особено радува е што кон СДСМ пристапуваат и многу нови членови.

Социјалдемократското семејство е доволно големо и силно.

Граѓаните ги препознаваат нашите политики, знаат дека со СДСМ е сигурно, дека со СДСМ, државата, економијата, целото општество се движат напред и затоа ја даваат довербата.

Со СДСМ имаме членство во НАТО, поголеми плати, зголемена минимална плата, просечна плата, повисоки пензии, инвестиции, над 1,3 милијарди евра помош за граѓаните и економијата.

Со СДСМ имаме слобода и демократија но и еднаквост помеѓу мажите и жените, нови шанси за младите.

Додека во ВМРО-ДПМНЕ ништо не се менува, во СДСМ повторно се случуваат нови промени, следуваат првите, директни внатрепартиски избори на 21 март.

Одново, правиме револуционерен, пионерски чекор во партиското дејствување.

Токму СДСМ, на 21 март, на денот на пролетта, ќе демонстрира највисок можен облик на внатрепартиска демократија, членовите на директни избори да го избираат својот Претседател.

Горди сме на ова, процесот на непосредни внатрепартиски избори ја става СДСМ во врвот на најмодерните партии, и тоа на светско ниво.

Само демократски партии кои поставувата нови демократски стандарди и водат напред можат да ги движат општествата и да им служат на граѓаните.

СДСМ продолжува да се менува, затоа СДСМ продолжува и да победува, затоа што е посветена и работи во интерес на граѓаните и државата.

loading...

https://44anime.net/. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

4anime. biz 4Anime SK8 the Infinity (Dub)

The Misfit of Demon King Academy: History’s Strongest Demon King Reincarnates and Goes to School with His Descendants Episode 12

SK8 the Infinity (Dub)

High School DxD Episode 9

animes online SK8 the Infinity (Dub)