ГРАД СКОПЈЕ: Успешно спроведена пролетната акцијата во Ѓорче Петров - уредени зелените површини на улиците и булеварите
ГРАД СКОПЈЕ: Успешно спроведена пролетната акцијата во Ѓорче Петров - уредени зелените површини на улиците и булеварите
(ВИДЕО) ПАРТАЛ СЕ НАПРАВИЈА: ВЕРБАЛНА ТЕПАЧКА НА ЈУТУБ МЕЃУ ПАЛЧО И КОТЕВСКИ ОД БОЈКОТИРАМ
(ВИДЕО) ПАРТАЛ СЕ НАПРАВИЈА: ВЕРБАЛНА ТЕПАЧКА НА ЈУТУБ МЕЃУ ПАЛЧО И КОТЕВСКИ ОД БОЈКОТИРАМ
Вистиномер: Не е вистина дека сладолед, кафе и кока-кола во Охрид чинат 500 денари
Вистиномер: Не е вистина дека сладолед, кафе и кока-кола во Охрид чинат 500 денари
Шпанија со закон планира боледување за жените со силни менструални болки
Шпанија со закон планира боледување за жените со силни менструални болки
РСБСП со апел до матурантите: Прославите нека поминат без сообраќајни инциденти
РСБСП со апел до матурантите: Прославите нека поминат без сообраќајни инциденти
БРЗАТА ИНТЕРВЕНЦИЈА НА ПОЖАРНИКАРИТЕ СПРЕЧИЛА КАТАСТРОФА: Седумдесетина луѓе повредени во вчерашниот пожар во хотелот „Буши”
БРЗАТА ИНТЕРВЕНЦИЈА НА ПОЖАРНИКАРИТЕ СПРЕЧИЛА КАТАСТРОФА: Седумдесетина луѓе повредени во вчерашниот пожар во хотелот „Буши”
Продолжува реконструкцијата на пешачката патека на улица Љубљанска во општина Карпош
Продолжува реконструкцијата на пешачката патека на улица Љубљанска во општина Карпош
За инвестиции во „капка по капка“ и бунари ќе бидат склучени 322 договора вредни 75 милиони денари
За инвестиции во „капка по капка“ и бунари ќе бидат склучени 322 договора вредни 75 милиони денари

Во текот на денешниот ден, во противпожарниoт тренинг центар на Kouzon Corporation, група на наставници имаа обука од противпожарната заштита

Сите наставници го положија теоретскиот дел, а на полигоните во склоп на центарот, сите наставници практично се запознаа со противпожарните апарати и учествуваа во гасење пожар.
Противпожарната заштита не значи само гасење на пожар, туку и превентива во заштита од пожари.
Гарантираме дека превентивата веќе е применета во нашето училиште и да се надеваме дека нема да има потреба од практичниот дел – гасење на пожар.

Gjatë ditës sotme në Qendrën e Trajnimit të Zjarrfikësve Kouzon, një grup profesorësh nga shkolla jonë ndoqën trajnimin për mbrojtje nga zjarri. Pjesën teorike e kaluan të gjithë mëssimdhënësit ndērsa në poligonet brenda qendrës, praktikisht të gjithë mësuesit u njohën me zjarrfikësit dhe morën pjesë në shuarjen e zjarrit. Mbrojtja nga zjarri nuk nënkupton vetëm shuarjen e zjarrit, por edhe masa preventive në mbrojtjen nga zjarri. Garantojmë që parandalimi tashmë është aplikuar në shkollën tonë dhe shpresojmë që të mos ketë nevojë për pjesën praktike – shuarjen e zjarrit.

loading...

Aniwatch - Free Anime Streaming Online - Aniwatch Official. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

aniwatcher app Fairy Tail (Dub)

Attack on Titan Episode 22

anime websites Attack on Titan Final Season Part 2

Attack on Titan (Dub) Episode 22

anime streaming The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement