ПОМАЛИОТ СИН НА МИТКО ЈАНЧЕВ ВЧЕРА НАПОЛНИ 7 ГОДИНИ, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И СРЕЌЕН ДА РАСТЕ
ПОМАЛИОТ СИН НА МИТКО ЈАНЧЕВ ВЧЕРА НАПОЛНИ 7 ГОДИНИ, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И СРЕЌЕН ДА РАСТЕ
Една слика што ја покажува сплотеноста во СДСМ Центар и која испраќа една единствена порака до ДПМНЕ.
Една слика што ја покажува сплотеноста во СДСМ Центар и која испраќа една единствена порака до ДПМНЕ.
Ние сме сигурни победници и во вториот круг на изборите, вели Илиевски
Ние сме сигурни победници и во вториот круг на изборите, вели Илиевски
МАЛЕСКИ -ЗАКЛУЧОК ОД ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ: Подем на националистите и на радикалите
МАЛЕСКИ -ЗАКЛУЧОК ОД ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ: Подем на националистите и на радикалите
Шилегов: Скопје тргна напред, сите кои го носите во срцето, излезете на избори!
Шилегов: Скопје тргна напред, сите кои го носите во срцето, излезете на избори!
(ВИДЕО) Кондовски: Битола ќе доживее економски и инфраструктурен бум!
(ВИДЕО) Кондовски: Битола ќе доживее економски и инфраструктурен бум!
ИСМЕТ РАМАДАНИ: МАКЕДОНСКИОТ ГЛАСАЧ ГЛАСА ЕМОТИВНО И МИСЛИ ОД ДЕНЕСКА ЗА УТРЕ
ИСМЕТ РАМАДАНИ: МАКЕДОНСКИОТ ГЛАСАЧ ГЛАСА ЕМОТИВНО И МИСЛИ ОД ДЕНЕСКА ЗА УТРЕ
Иванов: ВМРО-ДПМНЕ не е партија на која треба да ѝ се даде централна власт
Иванов: ВМРО-ДПМНЕ не е партија на која треба да ѝ се даде централна власт

ЗАЕВ: Ми претставува огромна чест што заедно со мојот пријател Алексис Ципрас денеска ја примивме @Landtag_Hessen – Хесенската награда за мир за 2020 година

Зоран Заев

Ми претставува огромна чест што заедно со мојот пријател Алексис Ципрас денеска ја примивме
@Landtag_Hessen
– Хесенската награда за мир за 2020 година, за нашиот напор во решавање на деценискиот проблем за отворање на патот на Северна Македонија кон евроатлантските интеграции.
Оваа значајна награда, им ја посветувам на генерациите кои доаѓаат после нас, на сите граѓани на Северна Македонија. Истовремено ве информирам дека мојот дел од наградата го донирам во солидарниот државен фонд за справување со КОВИД-19.

loading...