ЗАЕВ ОТКРИ ПИКАНТЕРИЈА: ЦЕЛОСНО СМЕ ПОСВЕТЕНИ НА НОВИТЕ ИНВЕСТИЦИИ, ВО ЕДНА ПРИЛИКА ДРЖЕВМЕ ВЛАДИНА СЕДНИЦА ДО 6 САБАЈЛЕ ЗА ДА И ПОМОГНЕМЕ НА АМЕРИКАНСКАТА ДУРА ДА ГО ИЗГРАДИ ТРЕТИОТ ПОГОН

– Американската ДУРА имаше потреба да им стигне германска опрема и инженери за да се изгради третата хала, држевме владина седница до 6 сабајле како да им помогнеме и да ги олабавиме рестрикциите во пикот на пандемијата за да им излеземе во пресрет и горди сме што успеавме да го изградиме тој трет погон во кој се вработија стотина наши граѓани.

Премиерот Заев на денешниот прес по повод новите странски инвестиции.

Link with us
Game bài đổi thưởng