(ВИДЕО) БОЈКОТИРАМ СЕ ИСПОТЕПАА НА СТРИМ НА ТЕМА ПРАВА ЗА ЛГБТ ЗАЕДНИЦА
(ВИДЕО) БОЈКОТИРАМ СЕ ИСПОТЕПАА НА СТРИМ НА ТЕМА ПРАВА ЗА ЛГБТ ЗАЕДНИЦА
(ВИДЕО) ДАРКО ПАНЧЕВ СИ ДОБИ СВОЈА ЕМИСИЈА НА ИНТЕРНЕТ
(ВИДЕО) ДАРКО ПАНЧЕВ СИ ДОБИ СВОЈА ЕМИСИЈА НА ИНТЕРНЕТ
Пандев: Срцето ми е полно, ова е мојот максимум и не можам повеќе!
Пандев: Срцето ми е полно, ова е мојот максимум и не можам повеќе!
И Македонија забрани прелети на авиони од Белорусија, изненадувачки тоа го направи и Србија
И Македонија забрани прелети на авиони од Белорусија, изненадувачки тоа го направи и Србија
ТЕУТА АРИФИ: 200 возразни лица во Тетово ќе завршат средно образование
ТЕУТА АРИФИ: 200 возразни лица во Тетово ќе завршат средно образование
(ВИДЕО) Дваесет најдобри гитаристи на сите времиња
(ВИДЕО) Дваесет најдобри гитаристи на сите времиња
(ВИДЕО) ИГОР ЏАМБАЗОВ ПРВ СТАНАР ВО РЕЗИДЕНЦИЈАЛНИОТ ЦЕНТАР КОСМОС!
(ВИДЕО) ИГОР ЏАМБАЗОВ ПРВ СТАНАР ВО РЕЗИДЕНЦИЈАЛНИОТ ЦЕНТАР КОСМОС!
Нови 1.500 метри водоводна мрежа во општина Ѓорче Петров!
Нови 1.500 метри водоводна мрежа во општина Ѓорче Петров!

ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ ЗА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА, ДИМИТРОВСКИ: Во с. Глобочане, општина Пустец, Албанија, денеска го одбележавме почетокот на реконструкција на старата училишна зграда во спомен музеј на албанскиот и македонски писател Стерјо Спасе кој е роден во ова место

Zoran Dimitrovski

ПРЕСПА ВО ЧЕСТ НА СТЕРЈО СПАСЕ

Во с. Глобочане, општина Пустец, Албанија, денеска го одбележавме почетокот на реконструкција на старата училишна зграда во спомен музеј на албанскиот и македонски писател Стерјо Спасе кој е роден во ова место.

Во рамките на проектот Smart Cul Tour финансиран од програмата за прекугранична соработка ИПА 2 на Европската унија во тек е и реконструкција и на античкиот театар во Хераклеа Линкестис крај Битола.

Имав особена чест како заменик министер за локална самоуправа заедно со домаќините, градоначалникот на Пустец, Пали Колефски, албанската заменичка министерка за култура Мери Кумбе, како и градоначалничката на Битола, Наташа Петровска, да присуствувам на свеченоста каде што беа промовирани проектите кои треба да придонесат за развој на туризмот во Преспанскиот регион. Го посетивме и островот Мал град со питорескната византиска црква Св. Марија од 13 век.

loading...

AnimeTV netflix anime tv shows: Fairy Tail (Dub) Episode 175

4Anime one piece 4anime: Hunter x Hunter (https://4anime.biz/m/dao) Episode 148