-Веќе можеме да видиме пренасочување на вниманието на меѓународната заедница поради трагедијата на Блискиот Исток. Само слепите тоа не го гледаат. Но, не смееме да дозволиме Западот да ја заборави војната во Украина – порача Зеленски.