✅Годинава најмалку 205 милиони евра поддршка во земјоделството.

✅Работиме на нови мерки, на нови капитални проекти кои никогаш досега не биле спроведувани, и на нови закони согласно европските.

‼️Опозицијата да излезе од филмот, и да престане со популизмот и со собирање евтини политички поени на сметка на земјоделството. Додека се шират лаги и невистини ние зборуваме за прилагодување кон заедничка европска аграрна политика.

?Прочитајте го целосното мое интервју за #МИА со Мирјана Чакарова.

game sunwin game bài sunwin tải sunwin apk

sun win

sunwin

tải sunwin

tải sunwin