?? KOUZON WORK AND TRAVEL USA ?? ? 240 НОВИ РАБОТНИ ПОНУДИ ВЕ ЧЕКААТ! ?

Изборот е Ваш – ресторани, хотели, продавници за сувенири , забавни паркови
? www.workandtravel.mk ?

Коузон Студентски сервис МАКЕДОНИЈА – има уште 240 РАБОТНИ МЕСТА за летна студентска работа во Америка – сезона 2022.

? ИМАМЕ РАБОТНИ ПОНУДИ:

?? Ресторани
?? Хотели
?? Продавници за брза храна
?? Забавни паркови
?? Супермаркети
?? Кафичи
?? Пицерии

Добивањето на работната понуда е по системот ? ПРВ ДОЈДЕН ? ПРВ УСЛУЖЕН.

? ПОТСЕТУВАМЕ ? дека аплицирањето ќе биде отворено САМО ДО 28 ФЕВРУАРИ.

Затоа ? АПЛИЦИРАЈТЕ во некоја од нашите канцеларии во Скопје или Штип, или пратете ни е-маил на
? info@kouzon.com.mk

За повеќе информации можете да не контактирате и на 078 45 44 26 , 078 45 44 23 , 078 45 44 36