АКЦИЈАТА НА КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА АД СКОПЈЕ Е НАЈТРГУВАНА АКЦИЈА ВО 25 ГОДИШНАТА ИСТОРИЈА НА МАКЕДОНСКАТА БЕРЗА

Честа и гордоста на Комерцијална банка АД Скопје како една од трите најтргувани компании во 25-годишното постоење на Македонската берза за хартии од вредност се огромни како поради постигнатиот успех, така и поради придонесот на Банката во растот и развојот на македонскиот пазар на капитал.

По повод 25-годишниот јубилеј на Македонска берза/Macedonian Stock Exchange ѝ упатуваме најсрдечни честитки. Комерцијална банка има стратешка цел да биде котирана на Македонската берза на сегментот суперкотација, каде во моментот е единствена компанија, да ги почитува највисоките стандарди за известување на јавноста, активно да учествува на инвестициските конференции и во развојните проекти што ги иницира и реализира Македонската берза.

sunwin

game sunwin bị sập sun win trang chu sunwin

trực tuyến sunwin tải sunwin