МОНСТРУОЗНО: АКТЕРОТ САШО ТАСЕВСКИ НА ТВ АЛФА ПОВИКА НА МАСОВНИ УБИСТВА НА ФУНКЦИОНЕРИ НА СДСМ!

* реклами ——————————————————————————————————————————————-

——————————————————————————————————————————————————

Мораме да пратиме порака до власта дека ако продолжат понатаму со ова што го прават дека тоа ќе биде лошо по нивните животи, народот ќе се радикализира и ќе биде тоа лошо по нив!

Актерот Сашо Тасевски на Алфа ТВ повика на повторување на 27-ми април но овој пат да не биде само тепање туку и да се одземаат животи на високи функционери на СДСМ! Водителите воопшто не се оградија од неговите радикални изјави искажаин на национална телевизија.

Link with us
Game bài đổi thưởng