АЛИ АХМЕТИ СЕ ПОПИША: Апелирам до тие што не стигнале да се попишат, тоа да го направат во канцелариите на општината каде што живеат

Sot mirëprita regjistruesit në shtëpinë time dhe bashkë me familjen u bëmë pjesë e regjistrit të popullësisë në vendin tonë.
Ju lus mos të hezitoni dhe të regjistroheni të gjithë, rezident e jorezident, në vend e në diasporë, bashkë me secilin anëtar të familjes suaj.
Regjistrimi vazhdon deri më 30 shtator, ndërsa nga sot të gjithë ata që nuk janë regjistruar për shkaqe të ndryshme në shtëpinë e tyre, të njejtën mund ta bëjnë në komunën ku banojnë.… See More
Today I welcomed registrants to my home and together with the family we became part of the population registry in our country.
I beg you not to hesitate and register everyone, unresidential resident, locally and in the diaspora, along with each member of your family.
Registration continues until September 30, and from today all those who have not registered for different causes in their home can do the same in the municipality where they live.
Diaspora must register online at the following link: https://popis2021.stat.gov.mk/