АНАСТАСОВ: Општина Пробиштип за претстојната 2022 година ја усвои програмата за спорт со буџет во висина од 2.150.000 денари, што воедно претставува и највисок буџет кој е одвоен за спортот во нашата општина

ℹ️ Општина Пробиштип по трети пат ја одржа манифестацијата Спортист на годината, согласно спроведеното гласање од спортските работници и граѓаните врз основа на одредените критериуми ги избра најдобрите меѓу најдобрите, и тоа во категоријата спортист за 2021 година кој се натпреварува во општина Пробиштип е избран младиот и надежен одбојкар Стојче Арсов, во категоријата спортист кој се натпреварува надвор од рамките на нашата општина е фудбалерот Ангелче Тимовски, а за најуспешен клуб е избран Вадо Карате До Унија.

➡️ Покрај ова општината одвои награди и за млади и надежни спортисти, како категорија која ја воведовме од оваа година.
➡️ Општина Пробиштип за претстојната 2022 година ја усвои програмата за спорт со буџет во висина од 2.150.000 денари, што воедно претставува и највисок буџет кој е одвоен за спортот во нашата општина.
? На сите номинирани и наградени им честитаме и посакуваме да достигнат уште поголеми успеси во иднина.

sunwin sunwin sunwin

sunwin club tải sunwin sunwin tài xỉu

tải sunwin game bài sunwin sunwin.apk mới nhất

sunwin web sunwin.apk mới nhất game sunwin

sunwin tài xỉu game bài sunwin sunwin web