Атинската трговско-индустриска комора му додели одликување на премиерот Заев за неговиот придонес за унапредување на економските и политичките врски меѓу двете земји

Атинската трговско-индустриска комора му додели одликување на премиерот Заев за неговиот придонес за унапредување на економските и политичките врски меѓу двете земји.

Премиерот @Zoran_Zaev се заблагодари за честа за доделеното одликување и за укажаното признание.

Link with us
Game bài đổi thưởng