АУЕ ФОН организира конференција „БГМК 2030“

АУЕ ФОН организира билатерална конференција “БГМК 2030“: Граѓански придонес во градење на доверба, заедништво и сојузништво. Конференцијата ќе се одржи утре и задрутре.

Главниот настан ќе се одржи на 29 Јануари 2022 година (сабота) во холот на Универзитетот со почеток од 10:00 часот.

Главната цел на конференцијата е да се поттикне дебата за моменталната состојба, предизвиците можностите за граѓански придонес во градење на доверба, заедништво и сојузништво помеѓу двете држави Конференцијата се организира во два панели и предавање на известувачот на Европскиот Парламент за РС Македонија за студентите.

-Ве покануваме за присуството и учеството на конференцијата/дебатата и за учество на предавањето на известувачот на Европскиот Парламент за РС Македонија. Оваа конференција е основа за серија идни настани со цел да се обезбеди подобрување на состојбите во иднина преку заеднички и координирани делувања и проекти. , велат од АУЕ ФОН.

sunwin game bài sunwin game bài sunwin

tải sunwin game bài sunwin game sunwin

game bài sunwin sunwin apk sunwin.apk mới nhất

tải sunwin sunwin tài xỉu tải sunwin

tải sunwin