АВСТРИСКИТЕ ФИРМИ ВО ЗЕМЈАВА ДОНИРАА АМБУЛАНТНО ВОЗИЛО НА ГРАДОТ РЕСЕН

ЈЗУ Здравствен Дом денеска денеска доби амбулантно-возило Мерцедес.

Огромна благодарност до амасадорот во Виена, неговата екселенција Ненад Колев, вработените во амбасадата, ЕВН, Виена иншуренс груп и Шпаркасе банка, а особена благодарност упатуваме до Илче Касовски, за неговата огромна ангажираност.

Гошаревски, фб пост

tải sunwin

sunwin

tải sunwin apk

sunwin tài xỉu sunwin club sunwin tài xỉu

sunwin apk game sunwin sunwin club