БЕСПЛАТНО КИНО НА ОТВОРЕНО ВО ГАЗИ БАБА

Заедно со Младински Културен Центар закажуваме нова средба за кино на отворено.
?25 септември (сабота)

?локација: Дом на култура „11 Октомври“, населба Ченто

⏱20:00 часот ? Bye Bye Morons” („Збогум морони“), режија: Albert Dupontel

Проекциите се бесплатни, ќе се реализираат по принципот прв дојден – прв услужен.

[ Нови датуми! ]?Филмска офанзива со патувачко кино на трева! Го испраќаме летото со кино под отворено небо? на повеќе локации низ Скопје, и тоа: населбите Илинден, Драчево, Влае, Карпош, Ченто и Ѓорче Петров.
* Проекциите се бесплатни, ќе се реализираат по принципот прв дојден – прв услужен.

[ Програма и распоред ]

? 18 септември (сабота) ? локација: плато (кај фонтана), населба Карпош 3
20:00 | „Spy cat“ („Светот на Марни“), режија: Christoph Lauenstein
(синхронизиран на македонски јазик)

? 19 септември (недела) ? локација: плоштад „Делфина“, населба Влае
20:00 | „Terra Willy“ („Тера Вили“), режија: Eric Tosti
(синхронизиран на македонски јазик)

? 24 септември (петок) ? локација: Дом на култура, населба Илинден
20:00 | „The Specials“ („Посебни“), режија: Olivier Nakache

? 25 септември (сабота) ? локација: Три Круши, населба Драчево
20:00 | „The Whistlers“ („Свиркачите“), режија: Corneliu Porumboiu

? 25 септември (сабота) ? локација: Дом на култура „11 октомври“, населба Ченто
20:00 | „Bye Bye Morons” („Збогум морони“), режија: Albert Dupontel

? 26 септември (недела) ? локација: парк Ѓорче Петров
20:00 | „The Beach Bum“ („Скитникот од плажата“), режија: Harmony Kori

* Настаните ќе се реализираат согласно актуелните протоколи и мерки за организирање настани во отворен простор.
☂️ Во случај на дожд, проекциите ќе бидат презакажани , ве молиме следете нѐ за да ги знаете сите информации навреме!

? www.mkc.mk/event/kino-na-treva-2/

#КиноНаТрева
www.mkc.mk
www.instagram.com/mkc_skopje
www.twitter.com/MKC_skopje

#МКЦ #Скопје

game sunwin sunwin web sunwin tài xỉu

sunwin club tải sunwin sunwin.apk mới nhất

sunwin sunwin apk sunwin

sun win

tải sunwin sunwin web game sunwin