БИСЛИМОСКИ: ЕСМ ЌЕ НЕ СПАСИ ОД КРИЗА ЗА СТРУЈА И НЕЈЗИНО ПОСКАПУВАЊЕ, ТИЕ ГОДИНАВА ПРОИЗВЕДОА 100% ОД ПЛАНИРАНОТО А ПО ЗАКОН МОЖЕА И 70% ДА ПРОИЗВЕДАТ, ИСТО ЌЕ БИДЕ И ИДНАТА ГОДИНА!

– ЕСМ ќе не спаси од криза за струја или нејзино поскапување, тие годинава произведоа 100% од планираното иако по закон можат и 70% да произведат, исто ќе биде и догодина, со тоа ќе се спасиме од увоз на скапа струја. Трошоците за увезениот јаглен ќе се покријат од средства на ЕСМ.

Шефот на регулаторна комисија за енергетика, Бислимоски.

sunwin

tải sunwin

game sunwin game bài sunwin tải sunwin apk

tải sunwin

game sunwin sunwin.apk mới nhất sunwin apk