БИТИЌИ: Сега е време кога СИТЕ мораме да бидеме максимално одговорни, ЗАЕДНИЧКИ да се избориме со коронавирусот. Време за прослави ќе има и секако дека ќе надокнадиме тоа што годинава сме го пропуштиле!

Овој ден низ години за моето семејство е со повод за славење со големо друштво пријатели и роднини. Роденден и годишнина од брак во еден ден ?

Оваа година е различна, сега е време да сме одговорни, за себе и оние околу нас.
Маска, дистанца, без групирање, редовно миење на раце и дезинфекција, за уште долго да сме сите на куп ❤️

Сега е време кога СИТЕ мораме да бидеме максимално одговорни, ЗАЕДНИЧКИ да се избориме со коронавирусот. Време за прослави ќе има и секако дека ќе надокнадиме тоа што годинава сме го пропуштиле!
—–
Kjo ditë për familjen time me vite të tëra është rasti për të festuar mes shumë miqsh dhe familjarë.
Ditëlindja dhe përvjetori i martesës sonë për një ditë. ?

Këtë vit është ndryshe, tani është koha të jemi të përgjegjshëm, për veten dhe për ata rreth nesh.
Maskë, distancë, pa u grupuar, larje dhe dezinfektim të rregullt të duarve që edhe shumë gjatë të gjithë të jemi mbledhur. ❤️

Tani është koha kur TË GJITHË maksimalisht duhet të jemi përgjegjës, BASHKËRISHT të luftojmë koronavirusin. Sigurisht do të ketë kohë për të festuar dhe gjithësesi se do ta kompensojë të gjithë atë që këtë vit e kemi lënë mangët!

sunwin

tải sunwin

sunwin

game bài sunwin

sunwin tài xỉu sunwin game sunwin