БОБАН АВАЛОН: КОН КРАЈОТ НА ЈУЛИ КОНЦЕРТИТЕ СЕ ВРАЌААТ ВО МАКЕДОНИЈА!

Одамна не сум напишал ништо.
Одамна не ми дошло да напишам ништо.

Впрочем, за да преживее човек во вакво мртво време, треба да е умртвен.
И така, си седиме јас и Миа во еден локал и си јадеме.
Почнува “Un’Altra Te” на Eros Ramazzotti.

И, во секунда почнувам да чувствувам комбинација на разни чувства.
Првото е носталгија… је*и га, некако почетоков е сетен.

Па желба да сум на концерт.
Па нервоза, зошто одамна не сум бил на концерт.
Па гордост зошто Авалон го донесе да свири live во Скопје.

И на крај, желба да ви кажам од крај на јули Авалон ги враќа концертите во Македонија.

А, 2022-ра ќе биде историски најјака со големи светски концерти.

Затоа што- је*еш живот без музика и концерти.

@miloseskiboban

Link with us
Game bài đổi thưởng