БОБАН АВАЛОН: ОЧЕКУВАМ ВАКЦИНАЦИЈАТА ДА ЈА ПОБЕДИ ПАНДЕМИЈАТА, ЗА 2022-РА ИМАМ ДОГОВОРЕНО КОНЦЕРТИ ВО ЗЕМЈАВА НА 4 ГОЛЕМИ СВЕТСКИ ЅВЕЗДИ И БЕНДОВИ ЗА КОИ ИМАМ ПЛАТЕНО И АВАНС!

– Очекувам животот да се врати во нормала од почетокот на идната година и во таа насока имам договорено 4 големи концерти на светски ѕвезди и бендови за кои имам платено и аванс. Вакцинацијата ќе си го направи своето, пандемијата ќе стивне и пак ќе живееме нормално.

Бобан Авалон во емисијата Стадион на Канал 77.

Link with us
Game bài đổi thưởng
    Còn coppy thì link seo vẫn con xnxhdx ahihih Con gà gáy le té le te sáng đi xem phim single neighbor my con gà ơi :D