БОГОЕВ: БРАВО за сите првенци на генерација од десетте основни училишта во Карпош. Локалната самоуправа доделува по 10.000 денари за секој од нив

БРАВО за сите првенци на генерација од десетте основни училишта во Карпош. ?

Локалната самоуправа доделува по 10.000 денари за секој од нив, награда за постигнатиот успех, кој верувам дека ќе продолжи и во средно образование.

? Родители, бидете горди на вашите деца. Тие се „огледало“ и на вас, а се гордост и на општината и училиштата. Ви посакувам среќен упис во средно и убаво лето.

sunwin doi thuong sun win88 sunwin

sunwin lên báo game bai doi thuong sunwin tải sunwin

tải sunwin