БОГОЕВ: Садиме 30 висококвалитетни дрвја – туи, во делот на Козле и Карпош

Секој ден е ден на животната средина.

Само со континуирана работа и постојано зголемување на зелениот фонд можеме да придонесеме за позелен Карпош и Скопје.

Кампањскиот пристап, во оваа област, одамна не е опција. #EnvironmentDay ?

Link with us
Game bài đổi thưởng