БОГОЕВ: Утринава со премиерот Зоран Заев и министерката Мила Царовска, погледнавме како се одвиваат двата типа на настава во ООУ „Јан Амос Коменски“

За учениците кои следат настава со физичко присуство обезбедени се сите потребни услови: дезинфекција, клупи на дистанца, истакнати протоколи.
?‍? Основците кои следат онлајн настава, тоа го прават преку е – платформата, а наставникот предава од училница.
? Општината обезбеди ИТ поддршка (компјутери, камери, интернет) за сите 10 основни училишта.
Утринава со премиерот Zoran Zaev и министерката Мила Царовска, погледнавме како се одвиваат двата типа на настава во ООУ „Јан Амос Коменски“.
#НовПочеток #backtoschool

sunwin tài xỉu sunwin club tải sunwin

sunwin

tải sunwin

sunwin.apk mới nhất sunwin tài xỉu sunwin tài xỉu

sun win