Богоевски за Мицкоски: Ај што допрва се изненадува, туку и парите беа перени преку вмро

Мицкоски: “Ако е точно за плацевите на Водно, тогаш јас сум изненаден и згрозен. Но ниту јас, ниту мојата партија немаат никаква врска со тоа.”

Ај што допрва се изненадува, туку и парите беа перени преку вмро. Ги внесуваа од тендери заедно со членарини и донации од членови, а груевски ги изнесуваше како да му се личен имот. Како вмро нема врска со тоа?

Мицко или пак лажеш, или си толку паметен што, поради луѓето како тебе ставаат упатство за користење на шампоните за коса.
ФБ статус на Павле Богоевски